folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Cebimde Taşımak İçin Navigasyon Cihazı

Cebimde Taşımak İçin Navigasyon Cihazı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ersn
    ersn's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Müridler istanbula geldim ama hiç biryeri bilmiyorum cebimde taşımak için navigasyon cihazı almayı düşünüyorum. Navigasyon cihazlarından pek anlamam bunların şarj olayı nasıl oluyor. Arabada çakmaklığa takıyorsun da dışarı çıkmak için yanıma alsam nasıl olucak bunların bataryaları varmı , varsa ortalama ne kadar gider ? Elinde olupda satmak isteyen varsa alabilirim(uygunsa)

küfrederiz villalara kulübeden
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Ona o kadar apra vereceğine android li bir telefon al hem gps in olmuş olur hem pil derdin en aza inmiş olur hem telefonun olur ?

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaTRiXe
    MaTRiXe's avatar
    Erkek

androidli telefonların genel olarak şarjı 1 gün değil mi hocam ben navigasyonu olan sonny ericcson hazel telefonu kullanıyorum ama piyasada yok sanırım

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    MaTRiXe bunu yazdı

androidli telefonların genel olarak şarjı 1 gün değil mi hocam ben navigasyonu olan sonny ericcson hazel telefonu kullanıyorum ama piyasada yok sanırım

1-1.5 gün arası. ayrıca adam 24 saat durmadna kullanacka değil :) eve felan gidince şarzına takar ki zaten telefon dediğin en geç 1.5 saati çinde full doluyor. 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LJMLJT
    LJMLJT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    ersn bunu yazdı

Müridler istanbula geldim ama hiç biryeri bilmiyorum cebimde taşımak için navigasyon cihazı almayı düşünüyorum. Navigasyon cihazlarından pek anlamam bunların şarj olayı nasıl oluyor. Arabada çakmaklığa takıyorsun da dışarı çıkmak için yanıma alsam nasıl olucak bunların bataryaları varmı , varsa ortalama ne kadar gider ? Elinde olupda satmak isteyen varsa alabilirim(uygunsa)

istanbula yeni geldin adres için navigasyon. kullanıcaksın ondan da pek tecruben yok ... böyle gidersen bulacağin tek şey kutup ayisi :) demedi deme metrobusun nerde oldunu unutma yeter :) 

Angaralıyız Laa....
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Coiner
    Coiner's avatar
    Erkek

SAMSUNG NOTE 2 ;)
    Cebimdeki canavar.

www.fenomenevi.com | Sosyal medyanın her mecrasında 6 yıldır kesintisiz olarak müşterilerimize destek vermekteyiz. Amacımız müşteri deneyimini en üstte tutmak ve hizmetlerimize 24 saat devam edebilmek. Fenomenevi.com adresinden 7/24 kesintisiz olarak sipariş verebilirsiniz...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mYMusti
    mYMusti's avatar
    Erkek
    Coiner bunu yazdı

SAMSUNG NOTE 2 ;)
    Cebimdeki canavar.

iyi cebine sığıyor hocam :D :D 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek
    mYMusti bunu yazdı
    Coiner bunu yazdı

SAMSUNG NOTE 2 ;)
    Cebimdeki canavar.

Bunu kullanıp da sırf taşıyabilmek için küçük çanta alanlar gördüm :D

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Coiner
    Coiner's avatar
    Erkek
    torpedo_XL bunu yazdı
    mYMusti bunu yazdı
    Coiner bunu yazdı

SAMSUNG NOTE 2 ;)
    Cebimdeki canavar.

Bunu kullanıp da sırf taşıyabilmek için küçük çanta alanlar gördüm :D

Dar pantolon giymesin la onlarda :D
    Gayet cebime sığıyor ama yukarıdan taşma yapıyor azıcık ama makina çok sağlam parası olana tavsiye ederim

www.fenomenevi.com | Sosyal medyanın her mecrasında 6 yıldır kesintisiz olarak müşterilerimize destek vermekteyiz. Amacımız müşteri deneyimini en üstte tutmak ve hizmetlerimize 24 saat devam edebilmek. Fenomenevi.com adresinden 7/24 kesintisiz olarak sipariş verebilirsiniz...
Toplam Hit: 696 Toplam Mesaj: 9