Cebimde Taşımak İçin Navigasyon Cihazı
-
Müridler istanbula geldim ama hiç biryeri bilmiyorum cebimde taşımak için navigasyon cihazı almayı düşünüyorum. Navigasyon cihazlarından pek anlamam bunların şarj olayı nasıl oluyor. Arabada çakmaklığa takıyorsun da dışarı çıkmak için yanıma alsam nasıl olucak bunların bataryaları varmı , varsa ortalama ne kadar gider ? Elinde olupda satmak isteyen varsa alabilirim(uygunsa)
-
Ona o kadar apra vereceğine android li bir telefon al hem gps in olmuş olur hem pil derdin en aza inmiş olur hem telefonun olur ?
-
androidli telefonların genel olarak şarjı 1 gün değil mi hocam ben navigasyonu olan sonny ericcson hazel telefonu kullanıyorum ama piyasada yok sanırım
-
MaTRiXe bunu yazdı
androidli telefonların genel olarak şarjı 1 gün değil mi hocam ben navigasyonu olan sonny ericcson hazel telefonu kullanıyorum ama piyasada yok sanırım
1-1.5 gün arası. ayrıca adam 24 saat durmadna kullanacka değil :) eve felan gidince şarzına takar ki zaten telefon dediğin en geç 1.5 saati çinde full doluyor.
-
ersn bunu yazdı
Müridler istanbula geldim ama hiç biryeri bilmiyorum cebimde taşımak için navigasyon cihazı almayı düşünüyorum. Navigasyon cihazlarından pek anlamam bunların şarj olayı nasıl oluyor. Arabada çakmaklığa takıyorsun da dışarı çıkmak için yanıma alsam nasıl olucak bunların bataryaları varmı , varsa ortalama ne kadar gider ? Elinde olupda satmak isteyen varsa alabilirim(uygunsa)
istanbula yeni geldin adres için navigasyon. kullanıcaksın ondan da pek tecruben yok ... böyle gidersen bulacağin tek şey kutup ayisi :) demedi deme metrobusun nerde oldunu unutma yeter :)
-
SAMSUNG NOTE 2 ;)
Cebimdeki canavar. -
Coiner bunu yazdı
SAMSUNG NOTE 2 ;)
Cebimdeki canavar.iyi cebine sığıyor hocam :D :D
-
mYMusti bunu yazdıCoiner bunu yazdı
SAMSUNG NOTE 2 ;)
Bunu kullanıp da sırf taşıyabilmek için küçük çanta alanlar gördüm :D
-
torpedo_XL bunu yazdımYMusti bunu yazdıCoiner bunu yazdı
SAMSUNG NOTE 2 ;)
Bunu kullanıp da sırf taşıyabilmek için küçük çanta alanlar gördüm :D
Dar pantolon giymesin la onlarda :D
Gayet cebime sığıyor ama yukarıdan taşma yapıyor azıcık ama makina çok sağlam parası olana tavsiye ederim