Cebit ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gafman
    gafman's avatar
    Erkek

Arkadaşlar cebit için bilet falan nasıl oluyor  ?

compex için mesala sitesinden üye oluyorsun kod veriyor falan filan bunda nasıl ?  

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

hoca biz halk günü denilen son gün gittiğimizden ücretsiz olması lazım die biliorum, diğer günlerde ücretli sanıyorum ama farklıda olabilir, fakat içerde 2-3 tane elemanımız var o güne kadar illaki bilet ayarlatırız eğer biletli olursa...

Yani acıldığında fuar daha 1 haftamız olacak ona göre anlayacaz durumu.... Eğer tam bilgisi olan birisi varsa yazsın bende bu gün telefon etmeyi düşünüyorum zaten...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gafman
    gafman's avatar
    Erkek
    abi sitesinde 20 YTL diyor ben baktım. ama halk gününden bahsetmiyor.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

harbi ya o tür konuları tam bilmiyorum :S

bilgilendirici bi yazı yazan olursa güzel olur :S

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurk
    nurk's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    bugün fuarın acılmasına 5 gün kala ve ondan önceki günlerde geniş bi araştırma yaptım bilet ulaşım vs vs konularda fakat hiç biir dergi,firma vs bilet vermiyor ama istisnalar kaideyi bozmaz:) turkcell gecen sene ve ondan önceki sene indirimli kuponlar dağıtmış 10 tl falan indiriyor bilet fiyatların bu sene o yok:) dergiler gecen sene dağıtmış ama ekim sayılarını bulamadıgım daha doğrusu tüm dergilere baktım hiç biri gelecek ay diye bir yer açmamış:) ben ne zmandır arıyorum ama halk günü diye gerçekten bi şey oldugunu sanmıyorum:) ama para biriktiriyorum bilet için:) zaten para vardı üzerine koyuyorum :P nese ekim 1 de tekrar sayfalara bakıcam o zaman bi daha  konu falan acarım bile mevzularıyla ilgili...
    haydi kalın sağlıcakla:P

edit :
    aha bu da araştırmanın bi bölümü daha önce sitede vermiştim:)

http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=47312

[22817//kaanabak]
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EntelKoylu
    EntelKoylu's avatar
    Erkek

geçen sene yanış hatırlamıyorsam renede holude para vermişti bilete:D ayrıca renenin dedigi halk günü indirimli gün cebitin son iki günü halk günü gibi bişi indirimli oluyor geçen sene 15 liraydı cebit giriş 10 lira bu sene 20 olursa giriş 15 olur cumartesi pazar oldugu için ama çalışan orda standlarda yer alan arkadaş bize bilet ayarlarsa toplu olarak beleşe girebiliriz

ANDY // Burası mezopotamya, küresel oyunun bumerang cehennemi. Tanrı bile dünya düzeni için peygamberlerini hep buraya göndermiş. Çünkü burası aslında yeryüzü cennetiymiş. Daha Fazla Bilgi İçin Profilimi İnceleyiniz...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek
    birde ben sorayım şimdi illa önceden ayırttırmak yada netten almak mı gerekiyor gitsek bulamazmıyız bilet

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurk
    nurk's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    andy abi dediğim gibi :P zaten ben ufak tefek bi şeyim aralardan izdihama falan olur aradan daldım mı:P OoOPsSs içerdeyim :C nolsa 50-60 kişi olcaz 10 kişi ufak tefek olsa aralardan geçer işte :P öle bi plan yaparık olmadı:D

[22817//kaanabak]
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackdeath
    blackdeath's avatar
    Erkek

nurky hadı sen ufak tefeksın bız nasıl karıscaz aradan :P

renenın dedıgı gıbı halk gunu vardı eskıden cebıtın son gunlerı halk gunu oluyordu

halk gunlerı beles olup ızdıham bıle olmustu

agzıyla içmesini bilmeyenlere yeni rakıdan bir yenilik 35lik yenifitil. ışığa kadar götürür.
Toplam Hit: 1004 Toplam Mesaj: 9