folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilgisayar Güvenliği - Backdoorlar
linefolder Cebit 2008"De G Data Cd"Si + Lisansı Edinen Bir Zahmet Tıklasın

Cebit 2008"De G Data Cd"Si + Lisansı Edinen Bir Zahmet Tıklasın

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    knuckleduster
    knuckleduster's avatar
    Erkek
    cebit 2008'de bedava g data cd'si + serial dağıtıldı. tbt'den gidip, lisansı alıp da kullanmaktan vazgeçen veya 'veririm abi ne olacak' zihniyetine sahip insanlar var ise lütfen post veya pm atsın. acil ihtiyacım var serial'a. teşekkürler.

yüzyıllık "knuckleduster" teriminin, türkiye`de "muşta" olarak adlandırılarak piç edilmesine dur diyenlerin sesiyim. ayrıca elleri 7/24 terleyen şahısların, efsanevi fakat malesef paslanmaz çelikten yapılmamış "knuckleduster" cisimlerini 7/24 ellerinde taşıyarak adeta "58 yıllık, tamamı gümüş renginden ve paslanmaz çelikten oluşan bir seiko saate 7/24 bok kokan(çünkü boktan) uyduruk deri kayış takılması" ifadesindeki betimleme imgesine uygun bir faaliyet içinde olmaları da hoşuma gidiyor değil.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ehveniser
    ehveniser's avatar
    Erkek

arkadaşlar ben de istiyorum eğer varsa fazladan.

avast kullanmak koyuyor valla :D

Koca hestiy aya bedenem ?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek

daha geçen gün çöpe salladım kurmadan..

edit: evet 1 daha baktım 2 gün önce atmışım..şansına küs..

Boş İşler Uzmanı..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    knuckleduster
    knuckleduster's avatar
    Erkek

HeadBanger bunu yazdı:
    -----------------------------

daha geçen gün çöpe salladım kurmadan..

edit: evet 1 daha baktım 2 gün önce atmışım..şansına küs..

nalet olsun.

canın sağolsun.

yüzyıllık "knuckleduster" teriminin, türkiye`de "muşta" olarak adlandırılarak piç edilmesine dur diyenlerin sesiyim. ayrıca elleri 7/24 terleyen şahısların, efsanevi fakat malesef paslanmaz çelikten yapılmamış "knuckleduster" cisimlerini 7/24 ellerinde taşıyarak adeta "58 yıllık, tamamı gümüş renginden ve paslanmaz çelikten oluşan bir seiko saate 7/24 bok kokan(çünkü boktan) uyduruk deri kayış takılması" ifadesindeki betimleme imgesine uygun bir faaliyet içinde olmaları da hoşuma gidiyor değil.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Quetzalcoatl
    Quetzalcoatl's avatar
    Erkek
    underzero abimiz almıştır kesin ulaş bence bi :D

Özgürlüğü anladıkça ona daha az sahip olursun.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    knuckleduster
    knuckleduster's avatar
    Erkek
    ulaştım; fakat sonuç yok. :(

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

Kaspersky da lisans veriyordu orda millet alıyordu ama tbtden alan görmedim ben.

Önünden geçtik standın. 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek
    bayzin bunu yazdı:

Kaspersky da lisans veriyordu orda millet alıyordu ama tbtden alan görmedim ben.

Önünden geçtik standın. 

Yok ben baktım sadece takvim veriyodu sankı o ?

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
    SyspioniC bunu yazdı:
    bayzin bunu yazdı:

Önünden geçtik standın. 

Yok ben baktım sadece takvim veriyodu sankı o ?

Valla müridlerden birine sordum lisans veriyorlar dedi.Orda bazı adamlarda form dolduruyordu yanlış görmediysem.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    knuckleduster
    knuckleduster's avatar
    Erkek
    up. :(

Toplam Hit: 2670 Toplam Mesaj: 10