folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilim Teknik Teknoloji
linefolder CEBİT 2009 Kapılarını Açtı...

CEBİT 2009 Kapılarını Açtı...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    🧿
    BlackApple
    BlackApple's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Avrupa'nın en büyük teknoloji fuarı olarak kabul edilen Hannover'daki CeBIT Fuarı, Almanya Başbakanı Angele Merkel ile Kaliforniya Valisi Arnold Schwarzenegger'in katıldığı törenle kapılarını ziyaretçilerine açtı.

Ekonomik krizin etkisiyle katılımcı firmaların geçen yıllara oranla azaldığı fuarı, yaklaşık 500 bin kişinin ziyaret etmesi bekleniyor. Fuara, 69 ülkeden aralarında dev şirketlerin de bulunduğu 4300 firma katılıyor.

İLGİNÇ DİYALOGLAR
    Almanya Başbakanı Angela Merkel ve Kaliforniya Valisi Arnold Schwarzenegger, açılış konuşmalarında, ekonomik krize rağmen fuarın  geniş katılımlı olmasının  önemine vurgu yaptılar.

Merkel ve Schwarzenneger konuşmaları sırasında  biribrlerine övgü dolu sözler de sarf ettiler.

Arnold Schwarzenegger, Merkel�i kastederek, �Onun ardından barbi bebeklerinin yapıldığını duydum ve  onun liderliğinde Almanlar�ın iyi ellerde olduğunu düşünüyorum. Merkel'e sıcak karşılama için bir kez daha teşekkürler, geri geleceğim. Astalavista baby� şeklinde konuştu.

Almanya Başbakanı ise, �Buradaki ortam alışık olunandan biraz daha neşeli. Sayın vali, Amerikan ruhundan buraya biraz getirdiğiniz için teşekkürler� ifadelerini kullandı.

ntvhaberden alıntı

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enes
    enes's avatar
    Erkek
    inş. burda da açıldığında eskisi gibi toplu bir şekilde vurgün yapıcaz :D

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Varg
    Varg's avatar
    Erkek
    türkiyedeki cebitede şeyh el kaddam lan usame bin ladin gelcekmiş :|
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagatay09
    cagatay09's avatar
    Erkek
    holy bizü hannover e götürrr......:) saka bi yana keske serbest dolasim olsaydi. orayıda basardik:)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZoRKaYa
    ZoRKaYa's avatar
    Erkek
    Ya beyler bu seferki cebitte kesin bişi ler yapalım. Ne bileyim bi grup takımla gelsin şeyhimize korumalık yapsın kulaklık fln :D Geyik olur... O kadar kişi güzel bi ortam oluyor kesinlikle de biraz dha fırlamalık yapalım.. Tarafytarıyım :D geçen seferki de güzel geçti inş. bu seferki daha güzel olacka...

echo "imzanız özel karakter içermemelidir";
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagatay09
    cagatay09's avatar
    Erkek

yaws ben bi ara düsündüm cebite giderken tarikat rütbelilerini koruyomus gibi bi kac eleman ayarlamayi falan düsündüm harbi super olurdu.. holy ve rene nin degme keyfine artik.. egilinn lannn:) muhahahah

Toplam Hit: 1077 Toplam Mesaj: 6