folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Cebit Bilisim Eurasia 2007"De İlginizi Cekenler.. Urunler, Gelismeler ?

Cebit Bilisim Eurasia 2007"De İlginizi Cekenler.. Urunler, Gelismeler ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hojucuk
    hojucuk's avatar
    Erkek

ornegin, medyadan takip ettigim kadari ile -200 derecede; sivi azot sogutmali, 5,5 Ghz'ye varan, yuksek frekans overclock denemeleri ilgimi cekti,

sizin hosunuza gidenler, yeni teknolojiler, ilginc buluslar, kaliteli yazilimlar ?

C* ya hepsin ya hic..ya TÜRK"sün ya pic!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

Gelseydim Turk telekom standına gitmek isterdim Siz bilmiyorsunuz dimi manisa sarıgöl deyim Yani EGE de daha hala 512 kb den bağlanıyoruz... fiber optikler döşenmedi. ama aynı parayı veriyoruz

Bu konu güzel olmuş :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurk
    nurk's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    hoca truva atı vardı...Ama değişk bi şey böle anakartlardan ethernet kartları falan filan vardı anakartların üzerinde bios pili vardı mürid arkadaşlar bunları çaldı :) Biri ram buldu onu aldı ordan cebit hatırası diye biri atın üstündeki işlemciler falan sökmeye çalısıyordu kısacası ata tecavüz ettik :Pp

sora

Holy hocayla beraber bi robot inceledik heryere hareket eden sen elini nereye koyrasan oraya geliyordu üstünde nokta vuruslu yazıcı girisinden 56'lık fax modem girşine kadar herşey vardı galiba bi mucit bulmustu eğer resmini falan ceken olduysa görürsün

daha hatırlancak bi şey olursa ediitlerm...

Edit Hoca Truva Atının Fotosu

http://lh3.google.com/kaldirimci12/RwmkAMu1FBI/AAAAAAAAACU/Sdg_nLqQFD4/07100714250700.JPG?imgmax=640

[22817//kaanabak]
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivirus
    antivirus's avatar
    Erkek

Nurky bunu yazdı:
    -----------------------------
    hoca truva atı vardı...Ama değişk bi şey böle anakartlardan ethernet kartları falan filan vardı anakartların üzerinde bios pili vardı mürid arkadaşlar bunları çaldı :) Biri ram buldu onu aldı ordan cebit hatırası diye biri atın üstündeki işlemciler falan sökmeye çalısıyordu kısacası ata tecavüz ettik :Pp 

-----------------------------

nurky ne tecavüzü atı tavaf ettik resmen millet atın etrafında dönüp pillerini falan söktüler bi tanede ben almıstım tabi ;)

ben biraz oyun konsollarında takıldım hatta orada kaybettim bi ara grubu en cok onlar hosuma gitti zaten =)

edit: ahada atın resmi :)

http://img70.imageshack.us/img70/7382/resim026zg6.jpg

Nev-i Şahsına Münhasır.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    harddeath0070
    harddeath0070's avatar
    Erkek

ne atı a.q atmı kaldıki :D

Kafan seni dağıtmadan sen onu dağıt...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

doğu akdeniz üniversitesinin dergileri dağıtılıyordu..

2 tekerleki yürüyen robot yapmışlar sensörlerle çalışan. ilgimi çekmişti. yapan üniv farklı ünivdi sanırım.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

antikky ile gezerken adamlar gelismis trojeni pazarliyorlardi, ustelik kurumsal firmalar icin,  

bizim server.exe dedigimiz dosya onlarin agent dedigi program oluyor

agent i client makinelere yukluyorsun ana konsolun yuklu oldugu makineden butun herseyi yapabiliyor gorebiliyorsunuz ve bunun fiyati yaklasik 1000$ civarindan deyince 

antikky ile adama daliyorduk nerdeyse 

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Hoca,adamlar zeki aslında

10 hacker coder bi araya gelip trojan yazmaktansa böle bi şey yapmaya çalışmak çok çok daha mantıklı geliştirip bide remote desktop falan koyacaksın gelme keyfine. 

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
Toplam Hit: 1686 Toplam Mesaj: 8