Cebit Bilisim Eurasia 2007"De İlginizi Cekenler.. Urunler, Gelismeler ?
-
ornegin, medyadan takip ettigim kadari ile -200 derecede; sivi azot sogutmali, 5,5 Ghz'ye varan, yuksek frekans overclock denemeleri ilgimi cekti,
sizin hosunuza gidenler, yeni teknolojiler, ilginc buluslar, kaliteli yazilimlar ?
-
Gelseydim Turk telekom standına gitmek isterdim Siz bilmiyorsunuz dimi manisa sarıgöl deyim Yani EGE de daha hala 512 kb den bağlanıyoruz... fiber optikler döşenmedi. ama aynı parayı veriyoruz
Bu konu güzel olmuş :)
-
hoca truva atı vardı...Ama değişk bi şey böle anakartlardan ethernet kartları falan filan vardı anakartların üzerinde bios pili vardı mürid arkadaşlar bunları çaldı :) Biri ram buldu onu aldı ordan cebit hatırası diye biri atın üstündeki işlemciler falan sökmeye çalısıyordu kısacası ata tecavüz ettik :Pp
sora
Holy hocayla beraber bi robot inceledik heryere hareket eden sen elini nereye koyrasan oraya geliyordu üstünde nokta vuruslu yazıcı girisinden 56'lık fax modem girşine kadar herşey vardı galiba bi mucit bulmustu eğer resmini falan ceken olduysa görürsün
daha hatırlancak bi şey olursa ediitlerm...
Edit Hoca Truva Atının Fotosu
http://lh3.google.com/kaldirimci12/RwmkAMu1FBI/AAAAAAAAACU/Sdg_nLqQFD4/07100714250700.JPG?imgmax=640 -
Nurky bunu yazdı:
-----------------------------
hoca truva atı vardı...Ama değişk bi şey böle anakartlardan ethernet kartları falan filan vardı anakartların üzerinde bios pili vardı mürid arkadaşlar bunları çaldı :) Biri ram buldu onu aldı ordan cebit hatırası diye biri atın üstündeki işlemciler falan sökmeye çalısıyordu kısacası ata tecavüz ettik :Pp
-----------------------------nurky ne tecavüzü atı tavaf ettik resmen millet atın etrafında dönüp pillerini falan söktüler bi tanede ben almıstım tabi ;)
ben biraz oyun konsollarında takıldım hatta orada kaybettim bi ara grubu en cok onlar hosuma gitti zaten =)
edit: ahada atın resmi :)
-
ne atı a.q atmı kaldıki :D
-
doğu akdeniz üniversitesinin dergileri dağıtılıyordu..
2 tekerleki yürüyen robot yapmışlar sensörlerle çalışan. ilgimi çekmişti. yapan üniv farklı ünivdi sanırım.
-
antikky ile gezerken adamlar gelismis trojeni pazarliyorlardi, ustelik kurumsal firmalar icin,
bizim server.exe dedigimiz dosya onlarin agent dedigi program oluyor
agent i client makinelere yukluyorsun ana konsolun yuklu oldugu makineden butun herseyi yapabiliyor gorebiliyorsunuz ve bunun fiyati yaklasik 1000$ civarindan deyince
antikky ile adama daliyorduk nerdeyse
-
Hoca,adamlar zeki aslında
10 hacker coder bi araya gelip trojan yazmaktansa böle bi şey yapmaya çalışmak çok çok daha mantıklı geliştirip bide remote desktop falan koyacaksın gelme keyfine.