Çekyat Ayakları İle Sorun
-
bir sene önce bir çekyat takımı aldım alırken acelem olduğu için çok dikkat etmedim aldıktan sonra çekyatın yanda duran ayakları üzerinde durduğundan yani kasa üzerinde ayak yok çekyatın yanlarında bulunan ayaklar üzerinde duruyor tabi bu şekilde çokta sağlam olmuyor şimdiden hafiften sorun olmaya başladı şimdi bunun maddi açıdan da uygun olacak şekilde çözümü tamiri nasıl olur bileniniz varmı belki aranızda bu işlerle uğraşanlar veya başından geçenler vardır diye sorayım dedim (not: yeni çekyat al demeyin bu çekyatlar en az 1 sene daha idare etmek zorunda
1-benim bulduklarım bi marangoza sordum çekyatlar için yapılan metal ayaklardan bahsetti 2 tane 3 lü çekyat ve 2 tane tekli için toplam 100 tl fiyattan bahsetti çekyatın kasasının altına metal ayaklardan sabitleyecek (bana sadece metal ayaklar için biraz pahalı geldi)
-
hocam nalburlarda ayaklar var çekyatlar komidinler için onlardan al evde kendin vidala gayette güzel duruyor benim evdekiler öğle bu tarz tabi daha güzelleri var

-
onların ahşap desenlileri varmıdır acep ben en iyisi bi sorayım çok saol fazla fikir göz çıkarmaz başka fikir varmı
-
chirkin01 bunu yazdı:
-----------------------------onların ahşap desenlileri varmıdır acep ben en iyisi bi sorayım çok saol fazla fikir göz çıkarmaz başka fikir varmı
-----------------------------
var hocam ahşap olanlarıda benim kullandıklarım metal nalbur varsa etrafta sor
-
çok saol hocam
-
Çekilin bellona montaj elemanı burada :D dedigi bigi arkadaşın ayak bulabilirisin kolların ayaklarıyla aynı yükseklikte...3-4 tane vidaya bakar...
bide dikkat et vidalarken alttaki ince kontraplaga gelmesin vidalar deler geceçer tutmaz... kenarlardaki suntaya denk gelsin...vidalar...bi kaç resim varsa at ben sölim neresine monte edersen daha iyi olur diye...