Çelik Kapı Açma Acil Yardım!
-
arkadaşlar komşum kapıda kaldı. sanırım anahtarı arkasında unutmuşlar kapı çelik. kartla şişeyle denedik açılmıyor. kapı kilitli değil. lütfen bilen biri varsa yardımcı olabilir mi acil
-
Kredi kartını yukarıdan arasına sok üstten aşşagı dogru hızlı bir şekilde çek açılır yada dilinin oraya sok kredi kartını
-
Valla öyle insanlar tam bela 3. katta balkondan balkona geçmiştim yusufun eşliğinde :)
-
Müdür kredi kartı, kola şisesi ile uğraşma,
Anahtar yuvasının ortalama 10 cm aşağısını tuttur,
Aliminyum bir levha bul, esnek ama kırılmayan,
Tutturduğun noktadan sok dil'i it,
( 10 cm * 5 cm )
-
Kredi kartı iş görür hocam... Biraz daha uğraş :)
-
tamam çok sağolun halloldu kredi kartıyla olmadı ama demir kanca gibi bir şey buldum dili ittirdim oldu sağolun :)
-
Sadece kredi kartının dili açmasını bekleme kredi kartını dilin oraya getirdikten sonra komşunda kapıyı zorlasın filmlerde o sadece kredi kartını slip çeker gibi çekip kapıyı açmak birisi kapıyı geri ileri zorlasın sen kredi kartını dilin oraya getirdiğin zaman
-
birisi şişeyle yukarı aşşaa yaparken diğeride kapıya ileri geri yapsın açıldığı anlaşılmıyo.
-
2 kere kapının iç tarafında anahtar unuttuğum için kapıda kaldım her zaman cüzdanda kullanmadığın 2-3 tane kredi kartı bulunsun :D.Açmaya gelinde tam dilin olduğu yerin üstünden kapıya azcık sertce sok sonra oynata oynata dilin çıkmasını sağla