folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Çelik Kapı Açma Acil Yardım!

Çelik Kapı Açma Acil Yardım!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hectorex
    Hectorex's avatar
    Erkek

arkadaşlar komşum kapıda kaldı. sanırım anahtarı arkasında unutmuşlar kapı çelik. kartla şişeyle denedik açılmıyor. kapı kilitli değil. lütfen bilen biri varsa yardımcı olabilir mi acil

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sanalcaptan
    Sanalcaptan's avatar
    Erkek

Kredi kartını yukarıdan arasına sok üstten aşşagı dogru hızlı bir şekilde çek açılır yada dilinin oraya sok kredi kartını

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    brK
    brK's avatar
    Erkek

Valla öyle insanlar tam bela 3. katta balkondan balkona geçmiştim yusufun eşliğinde :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaSevYaTerkEt
    YaSevYaTerkEt's avatar
    Erkek

Müdür kredi kartı, kola şisesi ile uğraşma,

Anahtar yuvasının ortalama 10 cm aşağısını tuttur,

Aliminyum bir levha bul, esnek ama kırılmayan,

Tutturduğun noktadan sok dil'i it,

( 10 cm * 5 cm )

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek

Kredi kartı iş görür hocam... Biraz daha uğraş :)

There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hectorex
    Hectorex's avatar
    Erkek

tamam çok sağolun halloldu kredi kartıyla olmadı ama demir kanca gibi bir şey buldum dili ittirdim oldu sağolun :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rushOut
    rushOut's avatar
    Erkek

Sadece kredi kartının dili açmasını bekleme kredi kartını dilin oraya getirdikten sonra komşunda kapıyı zorlasın filmlerde o sadece kredi kartını slip çeker gibi çekip kapıyı açmak birisi kapıyı geri ileri zorlasın sen kredi kartını dilin oraya getirdiğin zaman

Biz bizimle bizdeydik Biz bizimle bize geldik Biz bizimle bizdeyken Bizi bizden mi sorarlar
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kerim
    kerim's avatar
    Erkek

birisi şişeyle yukarı aşşaa yaparken diğeride kapıya ileri geri yapsın açıldığı anlaşılmıyo.

(:
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

2 kere kapının iç tarafında anahtar unuttuğum için kapıda kaldım her zaman cüzdanda kullanmadığın 2-3 tane kredi kartı bulunsun :D.Açmaya gelinde tam dilin olduğu yerin üstünden kapıya azcık sertce sok sonra oynata oynata dilin çıkmasını sağla

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
Toplam Hit: 15513 Toplam Mesaj: 9