Cem Karaca

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    invisible_1905
    invisible_1905's avatar
    Erkek

Bir adam ve oğlu varmış. Bu oğlan babasının sözünü hiç tutmazmış. Hatta babasının söylediklerinin tersini yaparmış. Adam ben oğlumu nasıl akıllandırabilirim diye düşünürmüş. Ve en sonunda karar vermiş.

Ormandan bir kütük kesmiş gelmiş. Oğlu her yaramazlık yaptığında bir çivi çakmış. Bir çivi , bir çivi daha çakmış. En sonunda çocuk bu kütüğü görmüş. Babasına sormuş. Baba bu kütük ne? Neden her tarafında çivi var? Babası da anlatmış. Sen her yaramazlık yaptığında , her sözümü tutmadığında bir çivi çaktım demiş. Çocuk babasını çok üzdüğünü anlamış. Bundan sonra senin istediğin gibi bir evlat olacağım demiş. Sana söz veriyorum demiş. Gerçekten de o günden sonra babasının bir dediğini iki etmemiş. Her sözünü tutmuş , dinlemiş. Ogünden sonra da her yaptığı güzel davranıştan sonra bir çivi sökmüş.

En son çiviyi de sökünce "bak baba ne kadar iyi bir evlat oldum, hiç çivi kalmadı" demiş. Babası gülümseyerek "hiç çivi kalmadı ama hepsinin izleri duruyor" demiş.

Cem KARACA ' dan televizyonda dinlediğim bir hikayeydi.

TIGER şimdi asker 87/2/B Tankçı (www.divxhome.net) Herkesi bekleriz.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LizardKing
    LizardKing's avatar
    Erkek
    çok güzelmiş saol :)

"Din en büyük rpg.dir.." arsiv.ozgurdusuncehareketi.org - evrimagaci.org
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek
    ahmet kaya, barış manço gibi cem karaca'da bir efsaneydi, efsane olarak kalacak. ruhu şad olsun. ben benden sonra ki nesle aktaracam bu efsaneleri, umarım onlarda onlardan sonraki nesle aktaracaklar.

kendinize ayığ olunuz
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nakamura2
    nakamura2's avatar
    Erkek

bunun melyon tane versiyonu vardı:)

Memento Mori...Blossom Geri Döndün:C Mitozla çoğalan milletleri sevmiyorum:|
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nakamura2
    nakamura2's avatar
    Erkek

Amk yazıyı niye editlediniz?

Memento Mori...Blossom Geri Döndün:C Mitozla çoğalan milletleri sevmiyorum:|
Toplam Hit: 1078 Toplam Mesaj: 5