Cem Yılmaz Ve İnternet (:

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Erkek

Cem Yılmaz ve İnternet (:

http://www.youtube.com/watch?v=5_sFuMImeN8

Geçenlerde kumpircide otururken, salataları, kaşarlı kumpirleri ve kısırları gördüm, o sırada şöyle düşündüm: Kısırlaştırılmış Siyaseti, Kaşar Siyasetçilerden Alırsak, Önümüze Amerikan Salatası Olarak Gelir Ve Biz de Onu Yeriz, Ama Orada Unutulan Birşey Var, O da Çoban Salatası.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CaNNi
    CaNNi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    alt yapıları kuvvetliymiş a.q :)

sitem hep âşinâlardan gelir bîgâneden gelmez!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Erkek
    adam photoshop illüstrasyonlarla  uğraşıyorum diyor yaw, video streaming falan diyor harbi harbi biliyo ayaklarınamı yatıyo yoksa harbi biliyo galiba

Geçenlerde kumpircide otururken, salataları, kaşarlı kumpirleri ve kısırları gördüm, o sırada şöyle düşündüm: Kısırlaştırılmış Siyaseti, Kaşar Siyasetçilerden Alırsak, Önümüze Amerikan Salatası Olarak Gelir Ve Biz de Onu Yeriz, Ama Orada Unutulan Birşey Var, O da Çoban Salatası.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Erkek

alanzo bunu yazdı:
    -----------------------------
    adam zaten karikatürist bırakında çizsin adamın işi bu zaten
    -----------------------------

doğru adam karikatürist ama adamın mesleğini unutmuşuz, adam da haliyle zamana ayak uyduracak haliyle mesleği icabı. 

Toplam Hit: 1458 Toplam Mesaj: 4