Centos Server Kurulumu [Döküman İsteği/Önerisi]
-
Centos kurulumu ve kurulan centos 'un üzerine cpanel veya kloxo gibi panellerin nasıl yükleneceğini anlatan bir döküman herkesin işine yarar diye düşünüyorum.
-
valla süper olur var ya.
-
Fikrimi çaldın :) 18 Hazirandan sonra hosting konusunda bir seri hazırlıcam, paneller, yönetim vs.. Centos'u birisi anlatsın olmazsa, ben panel kurulumu ve ilk ayarları hemen anlatırım.
-
cankirca bunu yazdı:
-----------------------------
Fikrimi çaldın :) 18 Hazirandan sonra hosting konusunda bir seri hazırlıcam, paneller, yönetim vs.. Centos'u birisi anlatsın olmazsa, ben panel kurulumu ve ilk ayarları hemen anlatırım.
-----------------------------Kloxo paneli biliyor musun hocam nasıl kurulduğunu falan ? Onu anlatsan manyak olur o free çünkü hemde basit bir panel
-
Her panel kurulucagı plartformu kendine göre hazırlanmasını ister o sebepte dolayı ancak OS+Panel komboları beraber anlatılabilir
-
Bir gün linux'a geçersen direk centos kuracam. Gerçekten çok hafif ve profesyonel meret.
-
sokoban bunu yazdı:
cankirca bunu yazdı:
-----------------------------Kloxo paneli biliyor musun hocam nasıl kurulduğunu falan ? Onu anlatsan manyak olur o free çünkü hemde basit bir panel
tabi, ama pek önermiyorum o paneli, çok performanslı değil, ama illa kurmak istiyosan basitçe yazayım adımları?@sandman, sadece sıfırdan CentOS kurduktan sonra cpanel güzel oturuyo üstüne, eksik-gedikler sonradan da kapatılabiliniyo.
-
cankirca bunu yazdı:
sokoban bunu yazdı:
cankirca bunu yazdı:
tabi, ama pek önermiyorum o paneli, çok performanslı değil, ama illa kurmak istiyosan basitçe yazayım adımları?@sandman, sadece sıfırdan CentOS kurduktan sonra cpanel güzel oturuyo üstüne, eksik-gedikler sonradan da kapatılabiliniyo.
-----------------------------yazarsan iyi olur hacım çok makbule geçer :F
-
centOS kurulumu ve diğer servislerin kurulumu
-
omerelili bunu yazdı:
centOS kurulumu ve diğer servislerin kurulumu
http://www.server-world.info/en/note?os=CentOS_5&p=install
-----------------------------Hacım orda vardr tabi de ben tbt'de olsun istiyorum türkçe bir kaynak olsun istiyorum.