Cep Numarasının Ev Adresi Nasıl Bulunabilir ?
-
mesela bi hat var.. o hattın kime ait olduğunu ev adres bilgisi öğrenilebilecek bi kaynak varmı ?
yoksa sadece ce shoplardan mı öğrenilir... o da tanıdık varsa. ancak...
sama bi yardım oldu ama düşünüyorum var mıdır diye...
-
cep shop ta vermez herkese böle bişe oolsa nolur bi düşünsene birader..
-
Geçen gün bir arkadaş matematiksel bir hesap yaptırıyordu ev telefonunu buluyorduk.
Belki onada böyle bir çözümü vardır.
Gerçi bence cep telefonum çıktı ama :P
-
gerçekçi harbi bi mantık olabilir diye düşünüyordum ama foss çıktı....
ya savcılık yada cep mağazalarından ancak başka yolu yok gibi... varsa hani ?
-
Ya o mantığı biz ilkokul 3te kullanıyoduk :D bilmemneyle çarp şöle yap böle yap :D :P bulamazsın,çünkü bazı noların kayıtları yok,kayıtsız avea var mesela bende,kayıtlılarıda çok zor bulursun...
-
hacı dayın veya amcan yoksa hiç umut bağlama kesinlikle bulamazsın :)
-
abone merkezindeki kaşar müşteri temsilcilerine ( kaşar olanları kastettim ) biraz yavşa işe yarıyor arkadaş denemişti.turkcellde bulmuştu bi adresi
-
Firmaların araştırma merkezinde, yani ar-ge sinde tanıdığın var ise bulabilirsin. Benim Telsim'de vardı. Ayrıldı işte.. :'(
-
trcell de kım yaz bosluk bırak noyu yaz 2222 ye gonder hattın sahıbının adını soyadını gonderırler sonra o ısım soyısmı not et nufus mudurlugunde kımlık sorgulamaya yaz oda olmadı turktelekomun rehber servısıne yaz oda olmadı amq gıt google da araXD
denemedım amq sonra olmadı dıe kufur etmeyın sadece mantık yuruttum xd :)
-
Bi site vardı cep telefonu numarasından kişinin o an nerde olduğunu gösteriyordu ama ne kdr kesin tartışılır..
-
spencer bunu yazdı:
-----------------------------
Bi site vardı cep telefonu numarasından kişinin o an nerde olduğunu gösteriyordu ama ne kdr kesin tartışılır..
-----------------------------o siteyi biliyorum geyiks bir site olduğu belli.. eyv