Cep Tel Blutooth İle Saldır :D
-
Programı tele yukluyorsunuz kullanmasını siz ögrenin bende bakmadım neyse ne yaptıgını söylim
Blutooth acık olan telefonların ıcıne giriyorsunuz ve o telefona istediginizi yapıyorsunuz...msjlarını görun rehberine isim ve nonuzu ekleyin kızların telefonuna :D
Daha neler yapıyorsunuz diye sormayın Blutootlu telefonum yokki bakmadım :D neyse denenmiştir program ona göre yani neyse yükleyin işte a.k
Beyler programı indirdikten sonra bune uzantısı rar demeyin tikerim tabi rar olcak telefonda rar uzantısı exe uzantısı gibidir :D ona göre :D
-
sağol lem metalci..olum ben bişi anlamadım bu ne demek şimdi?
nası yanii???sana mı tıklıcaz şimdi yok lem kardeşimizsin olm.
neyse paylaşım için thanx
-
olum bunu tel e nası yüklecezz ben anlamdım acık daha anlat ((( bide sinirlenmeden ))

-
Bu şifre istiyo kardeş biliyormusun?
-
yarıldım lan kokainman +1 metalicali tıklayamm sana kusura bkma puhahah
-
yok ki iyi bi telefonumuz
-
HOJA BNN RAR ŞİFRESİ NEDR????? brute force yapmamızımı beqliorsn :)
-
beyler rar şifresi tahribat,ayrıca bu program bloover.eğer eski versiyonsa bi boka yaramaz.daha tele yüklemedim ama yeni sürümse o zaman iyidir.
-
_RapBoy_ bunu yazdı:
HOJA BNN RAR ŞİFRESİ NEDR????? brute force yapmamızımı beqliorsn :)
Hajım Tahribat yazdıgımız hatırlıyordum pardon,brute force ffelan yapma yav kusura bakmayın a.k dun erken kapattım computeri :D neyse şifre:tahribat zaten arkadasta yazmıs
-
böyle bişey yok o program bluettooth izin verirse yapabiliyo hagi salak izin versin ki???