Cep Telefonları Dinlenebilirmi
-
selam
cep telefonları dinlenebilir mi veya bulundugu ortamda kapalı konumdayken dinleme yapabılırmı ve yer tespiti yapılabilirmi
ücretsiz olarak kullanılabılıcek bı program varmı telefona yuklemeden
veya murıtlerden bırı varsa boyle bırsey yapabılen cok acıl bı gorusmem lazım yardımcı olursanız sevınırım
-
ohooo istihbarat teşkilatları çoktan beri yapıyor :)
-
Telefonlar dinlenebilir.
Şebeke üzerinden direk Turkcell, Vodafone gibi servis sağlayıcıların üzerinden yada,
Havadaki GSM protokolünün şifresi kırılarak ( yaklaşık 1500$ lık bir ekipmanla yapılabildiğini almanyada bir enstitütü kanıtlamıştı. O yüzden şifreleme algoritmasının değişmesi söz konusuydu hatta.)
Ve telefona yükleyebileceğin bir programla dinlenebilir hocam.
Ancak sen telefona bir program yüklemeden dinlemek istersen, o programı yükleyeceğin yer muhtemelen Servis sağlayıcıların cluster ları olacaktır ki - olmaz. -
Telefonun kapalıyken dinlenebileceğine dair birçok söylenti var ancak, telefon kapalıyken geçerli olan pil ile max 2 metreye kadar falan yayın yapabilecek bir gücün oluyor. Yani o da bir myth.
-
bunu benım yapmam gerekıyor bı arkdasın telefonunu cok acıl dınlemem veya yerını tespıt etmem gerekıyor.
kız meselesı falan degıl
iş için gerekli olan bi durum bugun için sadece nerde oldugunu gormem gerekıyor bunu için internetten veya şebk sisteminde yapılabilecek bir şey varmı
murıtlerden bırı yapıyodu galıba ama kıdı hatırlamıyorum
ben yapmasamda olur bılen bırı yapsın bana sadece nerede oldugunu soylese yeterlı olur