Cep Telefonu Hattımın Başkası Üzerine Çıkması Sorunu
-
S.a müridler bugün hiç olmucak birşey beni buldu sabah telime F.A adına vodofoneden msj geldi işte hattınız
başarıyla taşınmıştır.Şu gün şu saatte geçişiniz yapılacaktır diye halbuki benimle yakından uzaktan alakası yok
kişinin sonra müşteri hizmetlerini aradım hat benim üzerime değilmiş ben bu hattı alalı 5 yıl oldu anasını satim 5
yılda ancamı akllına geldi elemanın delirdim diyiceksinizki müşteri hizmetlerinde hiç işin olmadı mı olmadı aqnasını
satim hattım bu arada avea nasıl tav oldum aldığım yere gittim dedim böle böle ya diyolarki bizede böle 8-10 tane
şikayet geldi biz burda bütün işlemleri yapıyoruz merkeze izmire yolluyoruz orda hata yapmışlardır hattı açarken
hadeee dedim birde o firma bayii kapatılmış mı izmirdeki şey gibi kaldım sonra gittim karakola dedim böle böle
onlarda bilişim suçlarına ve savcılığa yönlendiriyorlar hat için pek birşey yapamayız en fazla kapatılır ama sen git
savcılığa dediler kimlik fotokopinle aldığın için üzerine hat açıp dolandırıcılık yapabilirler sonra canın yanmasın
dediler pazatesiye gitcez artık hayır hepsini geçtimde bütün bankalarda iş kurda internetteki alışveriş sitelerinde
telekomda iletişim numaram o amk ya bi sürü yerle uğraşıcam şimdi ona çok tav oldum yeni hat almak zorunda
kalıcam herkeze tek tek msj at ara amk hepde böle saçma salak işler beni buluyor anlayamadım gitti başına
daha önce böyle birşey gelen varmı?
-
Aynısı hem annemin hem de kardeşimin başına geldi. Olayın üzerine gitme konusunda çok ısrar ettim ama yok yeni hat aldılar gidip.
Turkcell'de oldu bize.
-
SweeneyTodd bunu yazdı:
-----------------------------Aynısı hem annemin hem de kardeşimin başına geldi. Olayın üzerine gitme konusunda çok ısrar ettim ama yok yeni hat aldılar gidip.
Turkcell'de oldu bize.
-----------------------------
Çok berbat birşey hoca 5 yıllık hattım koydu baya -
Bu hat mat işi için kontrol edebileceğimiz bişey açılıyordu. Düşündümde 9 yıllık hattım lan, zoruma giderdi... Geçmiş olsun diyelim...
Üzerimize açılan hatlar, hesaplar vs.yi görebileceğimiz bi yer var mı?
-
_PesimisT_ bunu yazdı:
-----------------------------Bu hat mat işi için kontrol edebileceğimiz bişey açılıyordu. Düşündümde 9 yıllık hattım lan, zoruma giderdi... Geçmiş olsun diyelim...
Üzerimize açılan hatlar, hesaplar vs.yi görebileceğimiz bi yer var mı?
-----------------------------
her gsm şirketini arayıp tc kimlik no ile öğrenebiliyorsun hocam