Cep Telefonu İçin Casus Yazılım Nasıl Yazılır?
-
cep telefonları için casus yazılım nasıl, hangi dilde yazılır bu yazılımlar her telefon için geçerlimidir. bilgisi olanlar paylaşmalarını rica ediyorum. Elinde hazır proğram bulunan varsa indirme adresi verirse; burdan sakıncalı diye düşünüyorsada pm den gönderebilirse minnettar kalırım
-
Palulu bunu yazdı:
-----------------------------
cep telefonları için casus yazılım nasıl, hangi dilde yazılır bu yazılımlar her telefon için geçerlimidir. bilgisi olanlar paylaşmalarını rica ediyorum. Elinde hazır proğram bulunan varsa indirme adresi verirse; burdan sakıncalı diye düşünüyorsada pm den gönderebilirse minnettar kalırım
-----------------------------hocam her telefonun işletim sistemi farklı biri windows mobile diğeri android bir başkası symbian yalnız yanlış bilmiyorsam ortak özellikleri javayı destekliyor olması! yani java ile yazacağın bir yazılım hepsinde çalışacaktır. Ancak bunlar arasında da farklılıklar olabilir diye düşünüyorum en azından dokunmatik ile normal tuş takımlı olan arasında farklılık olacağı kanaatindeyim
-
telefon için program nasıl yazılır sorusuyla aynı mantık..
öncelikle
c++ bilmen gerekir.
daha sonra hangi işletim sistemi için casus yazılım yazacaksan,(win,android,bada,ios,vs..) ilgili OS un SDK sını indirip uygulamayı programlayacaksın..
java ile her OS sisteminin nesnelerine mudahale edemezsin.
-
Felony bunu yazdı:
-----------------------------
telefon için program nasıl yazılır sorusuyla aynı mantık..
öncelikle
c++ bilmen gerekir.
daha sonra hangi işletim sistemi için casus yazılım yazacaksan,(win,android,bada,ios,vs..) ilgili OS un SDK sını indirip uygulamayı programlayacaksın..
java ile her OS sisteminin nesnelerine mudahale edemezsin.
-----------------------------ayrıca windows mobile için visual studio 2010 öneririm .net ile bişeyler yapabillirsin
-
yaw daha önceden yazmış olan yokmu paylaşsa sevabına :)
-
verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim ama çok zor iş gibi geldi bana sanırım beceremicem
-
beyler Aselsanın Bu telefonunu nereden temin edebiliriz.
aselsan 2180