Cep Telefonu İçin Pasaport Kaydı Yapan Yer ?
-
Merhaba arkadaslar
iphone 4 alıcam yarın fakat telefonun pasaporta kaydedilmesi gerekiyormuş. istanbulda bu işi yapan yer varmıdır? bana kaça patlar?
veya yurtdışına yeni çıkmış olan varsa bi yardımcı olabilirmi parasını da hallederiz.
-
kaça aldın özellikleri neler ? bende aldım yarın arkadas pasaport ile kaydedicez 10 tl maliyeti varmıs ama sen tanımadgın birini bulursun kayıt için pasaportunu kullandıran kişi 100 tl para istiyo.
-
Aynı yerde değilizdir büyük ihtimalle, balıkesirdeysen pasaport var şubatta çıktım yurtdışına hallederiz ?
-
eğer işe yaramayan bi telefonun varsa onun imei sini ona klonlayalım hocam isteyen pm atsın
-
pasaportunuz ile Türkiye'ye giriş tarihinden 1ay içinde.
Herhangi bir gsm ope. merkezine pasaportunuz ile gidip kaydınızı yapabilirsiniz.
Ocak ayında 5tl ücret almışlardı.
ama sizinki 1ayı geçtiği için kayıt yapacaklarını sanmıyorum.
onun içinde ülkeye yeni girmiş birinin pasaportuna ihtiyaç var. bunuda büyük telefoncular 100 150tl gibi bir ücret ile yapıyorlar.
IMEI klonlama işine girmeyin derim. Telefonun kimin üstüne kayıtlı olduğu beli olsun ve daha sonra sorun çıkarmaması açısından.
-
Capitol turkcellde ücret alınmıyor ücresiz yaplıyor.Fakat yanınızda 1 ay içinde girişi çıkış yaptığınız pasaport olmalı. Bilginize
-
Hoca At Pmyle IME'lini Ben Klonlayım Rahat Rahat Takıl :)
-
bende 2 aydır iphone 4 var. 2 aydır yatıyor bunu her ilgili postta dile getiriyorum :D yok arkadaş yok :W
-
konuyu baltalamak istemiyorum ama, ben türkiyeye gelince, kendi pasaportum üzerinden sadece 1 telefonmu kaydedebiliyorum? neden 100tl felan istiyorlar? ne zarari var? hisim akrabaya telefon götürsem türkiyeye 1 pasaport ile oluyormu?
-
MuRaT55 bunu yazdı:
-----------------------------konuyu baltalamak istemiyorum ama, ben türkiyeye gelince, kendi pasaportum üzerinden sadece 1 telefonmu kaydedebiliyorum? neden 100tl felan istiyorlar? ne zarari var? hisim akrabaya telefon götürsem türkiyeye 1 pasaport ile oluyormu?
-----------------------------
bir pasaporta en erken 2 yilda bir kayıt yaptırabilirsin