Cep Telefonu İcin Yaka Mikrofonu
-
arkadaşlar cep telefonu için yaka mikrofonu almayi düşünüyorum. bir de yaka mikrofonu haricinde ortamda 2-3 kisinin konusmasini duzgunce kaydedebilecegim bir.mikrofon varmi?
tum sorularim cep telefonu icindir.
kullandigim telefon s7 edge
-
-
LynXMaSTeR bunu yazdı
Hocam başlangıç için fiyat/performans ürünü almakistiyorum aslında. boya by m1 100 liraya buldum kargo ücretsiz. İncelemelerini izledim iş görür.
peki yine fiyat performans ürünü olarak cep telefonu ile çektiğim videoda 3-4 kişi birden konuşacak. Aynı anda tek parça kayıt ile senkron sorunu olmadan yani hücum ses kayıt gibi videoyu nasıl kayıt edebilirim?
aşağıdaki kulaklık çoğaltıcı aparat mikrofon takmak için iş görür mü ?
myblackworldweb tarafından 16/Şub/17 07:38 tarihinde düzenlenmiştir
-
hocam aynı anda 3-4 kişi konuşacaksa kondenser mikrofon almanız daha faydalı olacaktır. çünkü yaka mikrofonları daha sığ bi alanı alıyor, o yüzden de çevre sesleri minimum derecede.
boya mikrofonu bizzat incelemedim ancak gördüğüm kadarıyla kablosu baya bi ince, aradaki pil kutusu kısmı metal ve ağır sanırım, eline koluna taktırıp da kabloyu yırtma ihtimali yüksek.
aliexpresste 15-20 $ civarı satılan bm-700 veya bm-800 mikrofonlar var, bu senin işini daha iyi görür diye düşünüyorum.
örnek bi video atabilirseniz ne şekilde kayıt aldığınıza felan bakabilirsek daha sağlıklı bi öneride bulunabilirim.
LynXMaSTeR tarafından 16/Şub/17 11:05 tarihinde düzenlenmiştir -
şunu kullanıyorum ben.
220 ye almıştım. dolar oldu camolokko