Cep Telefonu İle Bilgisayara Hükmedin
-
Geçenlerde bayağı bi araştırdım winamptaki şarkıları şu telden değiştiriyim falan die bi program buldum süper ötesi winamptaki şarkıları değiştirmeyi bırak her türlü bilgisayarı yönetebiliyorsunuz atıyorum bilgisayarınızda tv yi açın telefonunuzdanda aynı içeriği seyredin yada cepten sitelere girin mouse kontrolu klavye kontrolü hepsi dahil bunun için bilgisayarınızda bluetooth aparatı olması ve bluetooth özellikli symbian işletim sistemli cep telefonunuz olması gerekiyor ha bide bilgisayarınızda winamp kurulu olmalı neden derseniz plugin olarak eklenti oluyor bağlanırken mutlaka winamp açık olsun yoksa bağlanamazsınız..

Verdiğim zip dosyasındaki .sis olan programı cep telefonunuza yükleyin zipin içindeki diğer programı bilgisayarınıza yüklediğinizde oda .sis diye dosya çıkartıp cep telefonunuza yüklemenizi isteyecek ama onu yüklemeyin crackli versiyon zipin içindeki .sis dosyasıdır...
Downlaod: http://rapidshare.de/files/8180625/tahribat_bluetotoh.zip.html
-
aga şu programı tekrar upload edermisin şimdiden tşkürler
-
upload edilmis , ben donload ettim . henuz denemedim ama cok tesekkurler
-
ben telefondan kaybediyorum :) ama w800i siparis verdim gerci symbian yok ondada...ziktir et notebook un zaten kumandasi var :)
-
Bunun javalı olanıda war,
wapjar.com dan indirilebilir,remote olarak yöneiyorsun. -
Antikky bunu yazdı:
-----------------------------
Bunun javalı olanıda war,
wapjar.com dan indirilebilir,remote olarak yöneiyorsun.
-----------------------------artık öyle bi site yok sanırım reco.
adını sanını da ver bakem programın
-
Antikky kardeş java olan versiyonunu zahmet olmazsa upload yapar mısın bence telden kaybediyorum.java olursa bende kullanabilirim.