Cep Telefonu İstek
-
Buyrun isteklerinizi cevaplayalım bulalım olmayanı yaratalım
-
nokia n 95 istiyorum. yarat.
-
başlıkta yazdğm gibi bskasının adından msj atmayı öğret veya o programı ver indirelim
-
bende motorola mpx200 var smartphone programları bulabilr msn vea var mı ??
-
başkasının adından msj atmanın en kestirme yolu adamın şifresini ele geçirip netten msj atmak yada uyduruk bi mail alcaksın geçen gün anlattığım gibi mms atıcaksın mmste resim koymak zorunda değilsin 4000 karakter yazabilirsin arkadaşım
Motorola smartphone içinde programları en kısa zamanda burdan veririm dediğim gibi vizeler yüzünden uraşamıyorum arkadaşlar..
-
karamuka bunu yazdı:
başlıkta yazdğm gibi bskasının adından msj atmayı öğret veya o programı ver indirelim
www.clickatell.com buradan Messenger-Pro 3 ü indir ve bilgisayrına kur. daha sonra register bölümünden üye ol. telefonuna bir aktivisyon kodu gelecek. onu programda gerekli yere yaz ve ücretsiz 5 kredini al. 5 kredi ile sanırım 4 sms gönderbiliyorsun ve bir numara ile günde 2 kez üye olabiliyosun. yani birkaç tane telefon hattın varsa farklı kullanıcı isimleri ile birçok hesap açabilirsin. bir gün sanra yine farklı kullanıcı isimleri, fakat aynı tel noları ile yine hesap alabilirsin... setting bölümünün sol en altında clickatell yazan bir yer var. oraya sms nin kimden gitmesini istiyorsan onu yaz. mesela oraya ayse yaz, karşı tarafa mesajı göndersn ayse olarak çıkar. eğer tel numarası yazarsan ve bu tel numarası sms yi alan kişinin rehberinde kayıtlı ise, tel de nasıl kayıt edilmişse, gönderen kısmında o şekilde çıkar. mesela 90532123456789 yazdın. gönderdinğin kişinin rehberinde bu numara "canimbenim" diye kayıtlı ise, o şekilde gönderen kısmında belirir...Download: http://www.clickatell.com/downloads/Messenger-PRO_Installer.exe
-
başlıga bak isteklere bak

bende kardeş adresimi verim telefon gönder 7610 istiyorum hadi yolla 
-
spear abi sağolda ben onu indrmştm registerda hata veriyo ok diymyrmbile hep bişeyde hata vry kıayıt edmyrm kndimi sn bitne ismdn üye olda bna ver lütfn veyatta iyicene ne yzcmı söyle
-
lem dai siemsn bi telefon var güvenlik kodunu bilmiom..telefon benim ha garantili bi köşede duruo...modelinide bilmiom..yuşları yanda böyle biraz kaba güzel telefon...onun güvenlik kodunu nasıl halledecez...pm at bi konuşuruz.
-
...
Toplam Hit: 2511 Toplam Mesaj: 10