folder Tahribat.com Forumları
linefolder Elektronik / Embedded / Mobil Cihazlar
linefolder Cep Telefonu Program Oyun Hata Ne Varsa

Cep Telefonu Program Oyun Hata Ne Varsa

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gvn666
    gvn666's avatar
    Erkek
    Arkadaşlar paylaşım bitti diyenlere inat neye ihtiyacınız varsa yazın yada sorun bildiklrimi paylaşıym...

..::GVN::..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ahmet_k
    ahmet_k's avatar
    Erkek
    kardesler ben karşıdakının haberı olmadan nasıl kamerasını açabılır bı yardımcı olursanız sevınırım
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EntelKoylu
    EntelKoylu's avatar
    Erkek
    ahmet başlık ne kardeşim ceptelefonu msn ile ne alakası var şimdi

gvn dostum şu sis jad jar ne ile yapılıyor bi onları dersen sevinirim sagol şimdiden hatta forumda belki görmüşsündür konu açtım ama cevap gelmedi sagol şimdiden

ANDY // Burası mezopotamya, küresel oyunun bumerang cehennemi. Tanrı bile dünya düzeni için peygamberlerini hep buraya göndermiş. Çünkü burası aslında yeryüzü cennetiymiş. Daha Fazla Bilgi İçin Profilimi İnceleyiniz...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gvn666
    gvn666's avatar
    Erkek
    http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=20871 burdaki programla jar ve jad dosyası yapabiliyosun diğerleri içinde bende araştırmadayım elimde vardı hepsi ama cdlerim çalındı arşiv gitti.

..::GVN::..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ibosoft
    ibosoft's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    full java chat programı agile deme bazı teller desteklemiyomuş illa jva tabanlı olcakmış varmı full böle bişi

dizi dizi incisin danalıkta birincisin
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EntelKoylu
    EntelKoylu's avatar
    Erkek
    CD gibi bi arşivin varsa uploat et indirelim ugraşırım yani ben şahsen :D:D:D:D

ANDY // Burası mezopotamya, küresel oyunun bumerang cehennemi. Tanrı bile dünya düzeni için peygamberlerini hep buraya göndermiş. Çünkü burası aslında yeryüzü cennetiymiş. Daha Fazla Bilgi İçin Profilimi İnceleyiniz...
Toplam Hit: 1406 Toplam Mesaj: 6