folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder Cep Telefonu Sinyallerini Engelleyen Alet İle İlgili

Cep Telefonu Sinyallerini Engelleyen Alet İle İlgili

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jannissary
    jannissary's avatar
    Erkek

slm müridler merak ettiğim bu alet evde kendi kendine yapılabilirmi? malum bunu açınca belli bir bölgede cep

telefonu sinyallerini farklı frekanstan bi dalga yayarak engelliyor... böylece o mesafe içindeki tellerin ekranlarında

şebeke yok yazıyor ve teller çekmiyor... bu cep teliyle infilak ettirlecek bombaları etkisiz hale getirilene kadar felan

devreye sokuluyor.. ayrıca büyük camilerde namaz ensasında tel çalmasın diye devreye sokuluyormuş 10 mt bi

alanı engellemk için 600 dolarlık bi alet lazımken mesafe artıkkça parada artıyormuş mesela 50 mt 1000 dolar..

şimdi demek istedğim bu evde yapılabilirmi? yapılırsa nasıl olur ne gerekir neye patlar bize? birde bu aleti gören

varmı küçük bişeymi büyük bişeymi?ben yanımda taşımak istiyom cep teli gibi... ilgilenenler olursa böyle ortak

çalışma gibi bişey olabilir aslında devre frekans telden felan anlayan müridleri bekliom ha

15-17 yaşları arasında ham bünyeli,cahil,karanlık beyinler tarafından yetişmiş geleceğin statükocu elitleriyle bayağı ve gereksiz tartışmalardan sıkıldığımdan dolayı artık siyasi tartışmalarda boy göstermeyeceğim. o konulara yazanlara dışardan bakıp cahilliklerini nasıl kustuklarını son derece iyi görebiliyorum.size kolay gelsin. isteyen herkes üstüne alınabilir. gocunduysanız pm atabilirsiniz.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anubisx
    anubisx's avatar
    Erkek
    ben aydın garajında ilanını görmüştüm küçük birşeydi sanırım modem kadar küçük birşey diye hatırlıyorum tekrar görürsem sana iletirim.

http://yigitdemirag.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gocebe
    gocebe's avatar
    Erkek
    Bu tür cihazlar Cellular Phone Jammer diye adlandırılır. Google'da biraz ararsan çeşitli devre şemalarına ulaşabilirsin. Ancak bu tür cihazların Türkiye'de kullanımına karşı kanunlar ne diyor bilmiyorum.

YaRdIM EtMeK CaN YaKmaZ ;)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek

hacım yüksek güçlü bir rf verici ile olayı gerçekleştirebilirsin sanırım.

detaylı olarak araştırmadım, ancak amaç mevcut rf yayınından daha güçlü bir yayınla o yayını bastırmak.

hangi frekanslarda çalışıyodur bi araştırmak lazım tabi

edit: 

http://www.sicaktakip.com/jammer-frekans_bloke_chazlari bunlar satıolar

http://www.tk.gov.tr/Basin_Duyurular/Duyurular/kamuoyu/sinyal.htm bu yasal bilmemneleri

bide bunu incele benim ingilizcem yetmez buna

http://64.233.167.104/search?q=cache:cpFkqNE5SmoJ:gbppr.dyndns.org/PROJ/mil/celljam/+&hl=en 

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kapo
    Kapo's avatar
    Erkek

Evet evde rahatlıkla yapabilirsin. Maliyeti ne kadar olur bilemem. Sana lazım olanlar(How stuff workten alıntıdır);

• Voltage-controlled oscillator - Generates the radio signal that will interfere with the cell phone signal - Elektronikçiler pasajında bulunur, radyo sinyali oluşturmak için kullanılır.
    • Tuning circuit - Controls the frequency at which the jammer broadcasts its signal by sending a particular voltage to the oscillator - Elektronikçiler pasajında bulunur, karıştırıcının çalışacağı frekansı ayarlamak için kullanılır.
    • Noise generator - Produces random electronic output in a specified frequency range to jam the cell-phone network signal (part of the tuning circuit) - Bunu oradan bulabilirmiyiz bilmiyorum, hiç gözüme çarpmadı, istenilen frekans aralığında elektronik kirlilik oluşturur ;)
    • RF amplification (gain stage) - Boosts the power of the radio frequency output to high enough levels to jam a signal - Elektronikçiler pasajında bulunur ve üretilen radyo frekansının çıkış gücünü arttırır.

Edit: Anteni yazmayı unutmuşum, birde sinyalleri yayabilmek için anten gerekli :D:D:D

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jannissary
    jannissary's avatar
    Erkek

hacılar sağolun bilgiler için bi karıştırayım bakayım ben bunları acaba kaça patlarki..

15-17 yaşları arasında ham bünyeli,cahil,karanlık beyinler tarafından yetişmiş geleceğin statükocu elitleriyle bayağı ve gereksiz tartışmalardan sıkıldığımdan dolayı artık siyasi tartışmalarda boy göstermeyeceğim. o konulara yazanlara dışardan bakıp cahilliklerini nasıl kustuklarını son derece iyi görebiliyorum.size kolay gelsin. isteyen herkes üstüne alınabilir. gocunduysanız pm atabilirsiniz.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kapo
    Kapo's avatar
    Erkek

Janissary ve konu ile ilgili arkadaşlar için çeşitli dokumanları upload ettim.

http://www.mytempdir.com/2061767

VCO fiyatlarıda internette 49 USD civarında gözüküyor. Ama henüz çarşıya gidip bakmadım. Elektronikçi arkadaşlar bu parçayı kendimiz yaparsak maliyet ne kadar olur acaba? Cevaplarınızı bekliyoruz.

Toplam Hit: 2478 Toplam Mesaj: 7