folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Cep Telefonu Tamir Eğitim Seti 3 VCD [10 TL]

Cep Telefonu Tamir Eğitim Seti 3 VCD [10 TL]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EntelKoylu
    EntelKoylu's avatar
    Erkek

Cep telefonları artık hayatımızın vazgeçilmez bir parçası olmuş durumda . Bunca kullanışlı bu aletler küçük bir arıza yaptığında telefon tamircisine götürmek zorunda kalıyoruz. İşte Cet telefonu tamir eğitim cd leriyle tüm telefonlar hakkında bilgi sahibi olacaksınız.

cep telefonu tamir eğitim cd'leri (3 adet) bu tamir eğitim cd'leri sayesinde hiç bilginiz olmazsa bile 2.hafta içinde hertür arıza tesbit ve tamirini %100 öğreneceksiniz, Tamir eğitim cd'leri ŞOK FİYATA tüm cep telefonlarının tamirini %100 öğrenecek ve sandığınız kadar da zor olmadığını göreceksiniz.

Cd 1,2 türkçe video anlatımlı ve en ince detaylarına kadar anlatılmıştır.

Cd 3 ise telefonların sükülmesi toplanması,videoları,servis manuelleri,tamir şemaları açıklamalı,tamir programları,bord şemaları
    ve pek çok şey.

NOKİA-SAMSUNG-SİEMENS-SONY ERİCSSON GİBİ TELEFONLARINIZI RAHATLIKLA AÇIP GEREKLİ İŞLEMLERİNİZİ YAPABİLECEKSİNİZ.

ANDY // Burası mezopotamya, küresel oyunun bumerang cehennemi. Tanrı bile dünya düzeni için peygamberlerini hep buraya göndermiş. Çünkü burası aslında yeryüzü cennetiymiş. Daha Fazla Bilgi İçin Profilimi İnceleyiniz...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pompaci
    pompaci's avatar
    Erkek

hayrına versen olmamı?

hayat boş pompala çoşşş :):)...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EntelKoylu
    EntelKoylu's avatar
    Erkek

pompaci bunu yazdı:
    -----------------------------

hayrına versen olmamı?

10 lira çokmu adam 40 liraya satıyor kendi :)

ANDY // Burası mezopotamya, küresel oyunun bumerang cehennemi. Tanrı bile dünya düzeni için peygamberlerini hep buraya göndermiş. Çünkü burası aslında yeryüzü cennetiymiş. Daha Fazla Bilgi İçin Profilimi İnceleyiniz...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seadog
    seadog's avatar
    Erkek

Hacı sen böle çok set satışa çıkarıyorsun hiç sattığın oldu mu merak ettim?

devlet istatistik ensititüsüne göre kişi başına düşen tuğla öldürüyormuş
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EntelKoylu
    EntelKoylu's avatar
    Erkek

seadog bunu yazdı:

Hacı sen böle çok set satışa çıkarıyorsun hiç sattığın oldu mu merak ettim?

set kopyalama yada çogaltma işlemi yapmıyorum elimdeki setleri neredeyse boş dvd fiyatına veriyorum bazı setler piyasada olmadıgı için fiyatıda çok tuzlu olmayacak şekilde satıyorum.her sattıgım setin ardına yeni set koyuyorum satışa satmasam yerine konu açmam:)

Toplam Hit: 2734 Toplam Mesaj: 5