Cep Telefonu Tamiri Yapan Müridler Var Mı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    myblackworldweb
    myblackworldweb's avatar
    Erkek

Arkadaşlar C6-01 kullanıyorum. Kız arkadaşım da C6-01 kullanıyor. Adana' da feci yağmurlu günde şemsiyesiz yakalanmış ve büyük ihtimal telefona su girmiş. Ekranda 3-4 tuş çalışıyordu. Fakat artık o da çalışmıyor.
     Garantiye yolladık kullanıcı hatası dediler geri yolladılar ve garanti dışı kaldı.

Büyük ihtimal ile dokunmatik ekranı değişecek. Ama sorun daha da büyük olabilir. Güvenebileceğim bir tamirci lazım.

Varmı bu işi yapan? Kaça yapar?

¯\(ツ)/¯ ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piradomim
    piradomim's avatar
    Erkek

uzun zaman oldu muhbabbet edemiyoruz ,yanlis hatirlamiyorsam telefoncu idi @amele_2

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek
    guven konusu sikinti degilde adana da yaptirman daha ucuz olmaz mi? yoksa gonder olcak gibiyse yaparim

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    myblackworldweb
    myblackworldweb's avatar
    Erkek
    amele_2 bunu yazdı
    guven konusu sikinti degilde adana da yaptirman daha ucuz olmaz mi? yoksa gonder olcak gibiyse yaparim

pm attım hocam

¯\(ツ)/¯ ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piradomim
    piradomim's avatar
    Erkek
    amele_2 bunu yazdı

ula hemen hemen ayni vakitlerde yazmisiz:)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    Su girdiyse keşke pilini çıkarıp pirinç kavonozuna koysandın.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek

bi sorunda ben yaşıyorum yeni konu açmadan yazayım : elimde bi tane blackberry curve 9300 var üstteki mute tuşu bozuldu.arkadaş yaptırma, kapağını çıkarınca orjinalini alsan bile ilki kadar güzel oturmaz joystick falan içerde kalır dedi. değiştirmesemmi kapağı? manyetik kılıflardan bi tane alayım onlamı kullanayım?

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek
    lalada bunu yazdı

bi sorunda ben yaşıyorum yeni konu açmadan yazayım : elimde bi tane blackberry curve 9300 var üstteki mute tuşu bozuldu.arkadaş yaptırma, kapağını çıkarınca orjinalini alsan bile ilki kadar güzel oturmaz joystick falan içerde kalır dedi. değiştirmesemmi kapağı? manyetik kılıflardan bi tane alayım onlamı kullanayım?

orjinal çıkma kasa diye bişey var hacım. gidip en ucuz çin kasalardan takarsan oturmaz. normal. ha pahalı olur o başka

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
Toplam Hit: 930 Toplam Mesaj: 8