Cep Telefonu Ve Tavsiye Almak İstiyorum
-
Şu an kullandığım telefon sony ericsson w810i gerçekten memnundum kolay kullanım, se kalitesi, internet, kamera güzel özellikleri var ama ağır 99 gram. Yazın gelmesiyle beraber bu ağırlık çekilmiyor :) Daha hafif, özellikleri güzel, fiyat/kalite oranı iyi telefon tavsiyelerine ihtiyacım var. Edge/3g olmazsa olmaz Görüntülü konuşma özelliği tercih sebebidir Bildiğiniz cep telefonu kampanyaları varsa onları da yazabilirsiniz. Teşekkürler.
-
nokia 5610 express music tafsiye ederim ben kullanıyom cok güzel telefon..
Fotoğraf Galerisi (4) Telefona Link Ver
Nokia > 5610 XpressMusicKarşılaştırma listesine ekle Hızlı BakışDahili Kamera Medya Oynatıcı Radyo çalar Görüntülü Görüşme Dokunmatik Ekran Bluetooth Harici Hafıza Wireless LAN 3G GPS Nokia 5610 bu telefonun diğer ismidir. Bilgilerdeki hata/eksikleri bildirmek için tıklayınız Ziyaretçi YorumlarıTasarım 9 Performans 9 Özellikler 9 Yorumlar (42) / Yorum yap Telefon KarnesiKüçük boyutlar
3G desteği ile hızlı internet ve dosya transferi
Görüntülü görüşme özelliği
Müzik kontrol tuşları
Ortam ışık algılayıcısı sayesinde pilden tasarruf
Nokia mobil arama yazılımıNokia 5610 XpressMusic ile ilgili forumdaki konularForum / trident mb-400, nokia 5610'a benziyor Genel ÖzelliklerAğırlık111 Gr Genişlik 48.5 mm Yükseklik98.5 mm Kalınlık17 mm Şebeke frekansı GSM850 - GSM900 - GSM1800 - GSM1900 Titreşim Var Var Var Sesle arama VarSes kaydı VarPil TipiLi-Po Bekleme süresi 320 saatKonuşma süresi 6 saatVar HSDPA VarRenklerSiyah-Mavi, Siyah-Kırmızı Uçuş modu VarBluetooth versiyon 2.0USB Desteği Var Ekran ÖzellikleriRenkli EkranVar Renk Sayısı16700000 Ekran Çözünürlüğü240 x 320 px Hafıza ÖzellikleriTelefon Hafızası 30 MB Telefon rehberi 2000 kayıt Harici Hafıza Yuvası VarHarici Hafıza Kartı Boyutu1 GB Harici Hafıza Kartı Tipi microSD (TransFlash)Maksimum Hafıza Kartı Boyutu 4 GBInternet ÖzellikleriWap VarWap versiyonu WAP 2.0GprsVar 4+1/3+2 Gprs class 10Hcsdcd VarXHTML Tarayıcı VarVar Var E-posta okuyucu Var Edge VarEkstra internet özellikleriRss okuyucu
Macromedia Flash Lite desteği
Css, Javascript destekli gelişmiş web taracıyısı
Opera mini web tarayıcısı
VoIP, internet üzerinden ses aktarımıAnında mesajlaşma Var Multimedya ÖzellikleriVar Mms VarEkran koruyucu VarVar Mp3 çalar Var Radyo çalar Var Dahili kamera Var Video Çekebilme Var Video OynatabilmeVar Oynatabildiği dosyalarAAC, AAC+, eAAC+, MP3, MP4, M4A, WMA, H.263, Real video, MPEG-4, AMR, 3GP 2. Dahili KameraVar Görüntülü telefon görüşmesi VarEksta multimedya özellikleriRadyoda RDS desteği
3D ses desteği
Online müzik satın alma özelliği
Müzik dosyalarını tanıma özelliğiVar Kamera ÖzellikleriÇözünürlük 3.2 MP Dijital Zoom 8X Flaş Var 2. Kamera özellikler 640 x 480 Ekstra kamera özellikleri Otomatik netleme, Self timer, Çektiğiniz fotoğrafları blog hesabınıza direk gönderebilme imkanı, Makro moduYazılım ÖzellikleriKullanıcı profilleriVar Hesap makinesiVar Takvim VarSenkronizasyon Var Oyunlar Snake II, Rally 3D, Music Guess, Towerbloxx Tema desteği VarJava Oyunlar Var Ekstra Uygulamalar Resim ve Video düzenleme programı
Işık sensörü sayesinde pilden tasarruf
Ofis dosyaları için görüntüleme yazılımı
Nokia mobil arama yazılımı
Dosya yöneticisiAksesuarlarŞarj Aleti VarData Kablosu VarTaşıma KayışıVar Stereo Kulaklık Var Var -
N79 a bak istersen her ne arıyorsan var tel. de, hepsiburadada kampanyası var 640tl civari bir bak istersen gayet hoş ben bile almayı düşünuyorum..
-
Nokia 5800 XpressMusic
al gerisini boşver ( ağır telefon severim gramaj olarak ) hafif telefon dandik gibi gelio insana düşünce hemen dağılıo vs vs biyerde unuttun zaman ağır bi telefonun
varsa bi eksiklik hissedip dönüp alıosn güzel yani =) hafif ve ince telefonlara hayır
1 işlevsel olucak
2 görünüşü güzel olucak
= zamaninda s88 wardi süper telefonum benim ama bozdum xD
5800 al diğer telefonlar takoz xD
-
Arkadaşın tavsiye ettiği Nokia 5610 XPress Music Telefonu alma kesinlikle
o telefonlarda fabrika çıkışlı bir hata var bizim arkadaş aldı 1 ay kullandı 1 ayda garantiye gitti geldi
forumlarda araştırırsan görürsün :)
-
bu devirde wlan olmayan telefon telefon değildir hocam
-
Aytekinet bunu yazdı:
-----------------------------Arkadaşın tavsiye ettiği Nokia 5610 XPress Music Telefonu alma kesinlikle
o telefonlarda fabrika çıkışlı bir hata var bizim arkadaş aldı 1 ay kullandı 1 ayda garantiye gitti geldi
forumlarda araştırırsan görürsün :)
-----------------------------benim arkadaşımda da var alakası yok
nokia artık ürünleri piyasaya erken sürmeye çalışırken hata yapiyor abd ve avrupa ülkelerinde telefonlar toplatılıyor ama türkiye de sadece tamir
telefonu nokia shop dan al sorun olmaz olsa bile yaptırılır önemli deil = ) sonuçta işlevsel telefonunu alıosn