Cep Telefonu Virüsü Arıyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EntelKoylu
    EntelKoylu's avatar
    Erkek
    elinde comwarior virüsü yada daha güzel cep virüsü olan varsa paylaşırmısınız ama bu (caribe virüsü hariç) şimdiden sagolun

ANDY // Burası mezopotamya, küresel oyunun bumerang cehennemi. Tanrı bile dünya düzeni için peygamberlerini hep buraya göndermiş. Çünkü burası aslında yeryüzü cennetiymiş. Daha Fazla Bilgi İçin Profilimi İnceleyiniz...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozkanozkan
    ozkanozkan's avatar
    Erkek

arkadaslarr bu konuda bendee yardımınızıı beklıoorummm 1yıldır arıoorum bu cep virüslerinii ama hiç bulamadımmm cebbir bi le bulamadımmm

include skulls, cabire,commwarrior(warrior), dampig, locknut, hobbes, lasco, mabir, fontal,mgdropper, drever, trojan.mos(Mosquitos).  bu virrüslere ulaşabilen warsaa lütfenn yardımcıı olunnn virüsün kendisinii istemioorum kontrol paneliyleee beraber işime yarar ancakk şimdiden tesekkurler

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ir2
    ir2's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

hoca ne kontrol panelinden bahsediosun bunları kendi telefonunda açacan sana bulaşmış olacak sonra çevredeki aletlere atmaya çalışacaklar kendilerini... yani "ön tarafdaki sarışın kızı heykle" falan gibi durumlar yok..

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozkanozkan
    ozkanozkan's avatar
    Erkek
    Dostuumm yanlıs bilioosun bu konuyuuu... arkadas bulmus bi virüss bulaştıgıı telefondan msj atabilioosun rehberine giripp numara calabilioosun wee bi cook sey yapabilioosunnn yaniii senin bildigin gibi sadece bi fonkyonu olmadan telefondan telefona atlamıoo sırf ozmn virüsün ne anlamııı kalırkııı neysee elınde olanlar warsa gonderırlerse sewınırımm
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tbbsg.
    agrilion
    agrilion's avatar
    Erkek
    ozkanozkan abi emin misin? nasıl oluomuş öle valla ilginç ama bence olmaz böle bişi rehbere filan girme biraz uçuk olmuş

Ben Kapitalizmim ve bankacılar benim evlatlarım.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Esquire
    Esquire's avatar
    Erkek
    blutooth (inşallah doğru yazmışımdır) da vardı böyle bir virüs

boş
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozkanozkan
    ozkanozkan's avatar
    Erkek
    emın olmadan konusmam merak etmeyıınnn zatenn bu virüsün amacıı böleee rehbere girebilioosun mesajlarını okyup silebilioosunn o virüs olan telefonn dan msj cekebilioosun
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ir2
    ir2's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    hoca senind ediğine virüs denmez trojan denir ceptelefonu için trojan yapıldımı bilmiyorum? yapıldıysa rehbere falan girion dmeişin internetten droumu ulaşıo bluetoothdan dorumu saçma bence mantıklı gelmio duymadım walla
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    liam_angelus
    liam_angelus's avatar
    Erkek
    elimde bu var "skulls.sis" Skulls.C mi yoksa Skulls.H mi bilmiyorum deneme fırsatım olmadı bi sonuç alırsanız benide bilgilendirin arkadaşlar. buyrun: http://rapidshare.de/files/9007362/skulls.zip.html 
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EntelKoylu
    EntelKoylu's avatar
    Erkek
    comwarior türü bişey yokmu elinizde

ANDY // Burası mezopotamya, küresel oyunun bumerang cehennemi. Tanrı bile dünya düzeni için peygamberlerini hep buraya göndermiş. Çünkü burası aslında yeryüzü cennetiymiş. Daha Fazla Bilgi İçin Profilimi İnceleyiniz...
Toplam Hit: 2074 Toplam Mesaj: 10