Cep Telefonu Virüsü Arıyorum
-
elinde comwarior virüsü yada daha güzel cep virüsü olan varsa paylaşırmısınız ama bu (caribe virüsü hariç) şimdiden sagolun
-
arkadaslarr bu konuda bendee yardımınızıı beklıoorummm 1yıldır arıoorum bu cep virüslerinii ama hiç bulamadımmm cebbir bi le bulamadımmm
include skulls, cabire,commwarrior(warrior), dampig, locknut, hobbes, lasco, mabir, fontal,mgdropper, drever, trojan.mos(Mosquitos). bu virrüslere ulaşabilen warsaa lütfenn yardımcıı olunnn virüsün kendisinii istemioorum kontrol paneliyleee beraber işime yarar ancakk şimdiden tesekkurler
-
hoca ne kontrol panelinden bahsediosun bunları kendi telefonunda açacan sana bulaşmış olacak sonra çevredeki aletlere atmaya çalışacaklar kendilerini... yani "ön tarafdaki sarışın kızı heykle" falan gibi durumlar yok..
-
Dostuumm yanlıs bilioosun bu konuyuuu... arkadas bulmus bi virüss bulaştıgıı telefondan msj atabilioosun rehberine giripp numara calabilioosun wee bi cook sey yapabilioosunnn yaniii senin bildigin gibi sadece bi fonkyonu olmadan telefondan telefona atlamıoo sırf ozmn virüsün ne anlamııı kalırkııı neysee elınde olanlar warsa gonderırlerse sewınırımm
-
ozkanozkan abi emin misin? nasıl oluomuş öle valla ilginç ama bence olmaz böle bişi rehbere filan girme biraz uçuk olmuş
-
blutooth (inşallah doğru yazmışımdır) da vardı böyle bir virüs
-
emın olmadan konusmam merak etmeyıınnn zatenn bu virüsün amacıı böleee rehbere girebilioosun mesajlarını okyup silebilioosunn o virüs olan telefonn dan msj cekebilioosun
-
hoca senind ediğine virüs denmez trojan denir ceptelefonu için trojan yapıldımı bilmiyorum? yapıldıysa rehbere falan girion dmeişin internetten droumu ulaşıo bluetoothdan dorumu saçma bence mantıklı gelmio duymadım walla
-
elimde bu var "skulls.sis" Skulls.C mi yoksa Skulls.H mi bilmiyorum deneme fırsatım olmadı bi sonuç alırsanız benide bilgilendirin arkadaşlar. buyrun: http://rapidshare.de/files/9007362/skulls.zip.html
-
comwarior türü bişey yokmu elinizde
Toplam Hit: 2074 Toplam Mesaj: 10