folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder Cep Telefonumu Kaybettim Bulunabilme Şansı Varmı

Cep Telefonumu Kaybettim Bulunabilme Şansı Varmı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

İçinde hat olmayan telefonumu kaybettim imei numarası filn var. evde çantama koyarken gözü açık kalmış. yolculuk sırasında otogara gelirken düşmüş sanırım. evi kontrol ettirdim arabayı filnda kntrol ettirdim. telefonu kapattırıyım mı yoksaa polisi filanmı arıyım. imei numarası ile kapattırınca içindeki numaralara filan ulaşabilirlermi.

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek
    gecmis olsun hocam. telefonun markasini bilmiyorum ama htc telefonlarda htc nin sitesinde kapatabiliordun ve acilamiordu. imei ve polis olaylariyla ilgili bilgim yok malesef.

matematik24.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

Sonyericsson hocam telefon 

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PoLLBuLL
    PoLLBuLL's avatar
    Erkek
    polise imei numaranı ver ,onlar yapıyordu hatırladığım kadarıyla

You are a man of many colours. but i, motherfucker, am the rainbow
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Clickanddie
    Clickanddie's avatar
    Erkek

cumhuriyet başsavcılığına git telefonun kaybolduğuna dair bir mektup yaz işte şlu saatte şurada şu günde 00000imeili x marka telefonum çalındı diye götür ver bu mektubukayıp diyearatıyolar açıksa telefon bulunuyo... ama bi 5 ay sürüyor dostum. ben kaybettim hiç aratmadım gidip iphone aldım yerine :D

Toplam Hit: 1055 Toplam Mesaj: 5