Cep Telefonuna Virüs Atmak
-
benim bir cep tel.e virüs göndermem lazim yada mesajlarini silmek.ayrica benim olduum da anla_ilmasin istiyorum.bildiiniz iyi bi cep virüsü ve ip prog. varmi?
-
Ya arkadaslar ne olur bilen yok mu?ölum kal1m meselesi yoksa adliye koridorlari göruncek
lütfeenn -
Yok öyle bişey ama bulursan banada haber ver
-
mümkün değil ama telefonun okuyamadıı bi karakteri yollasak olabilir
-
BuBi dediğin şey ile ilgili bi adres var mı?
-
Evet arkadaşlar bölee bişii varsa lütfen banada haber verin.
-
eWet arkaDaŞlar ACE diye bir virüs var. BilDiğim kadarı İle teleFona sms veya çağrı olarak giDiyor karşı taraf telefonu açtıĞında veya sms yi okuduğunda virüs İMEİ numarasını silerek telefonun hafızasını siliyor. avRupAda bir çok insan bu virüs nedeni ile teleFonunu kaybetmiş DurumDA. Bir kaÇ güN içeisinde bu virüsü nerede bulacağınızı yazıcam...
-
yolla bana..yok ööle bişey...telimi silicem..o virüsle..alla alla ya..dediğiniz şey sadece sizin tel nonuzu kullanarak feci bi fatura getiriyoo.o kadar..yok silmek milmek ne alaka..
-
arkdaşlar benden size tavsiye Boyle telefonla ilgili şeyleri internet cafeden yapın yoksa tel faturası baya bi ykek gelebilir??
-
bugün turkcell açıklama yaptı.virüsler telefon üzerinden simkart ı değiştiremiyo.(cd romla cd yazmak gibi)sadece takılabiliyomuş.başka bi olay şimdilik yok kasmayın.
-
Taylandli bir arkadasim bir keresinde (sene 2002) Telefonuma denemek icin virus gönderdi (Nokia 6210)
Telfon bozuldu . kendi kendine kapaniyordu, neyseki garantisi vardi tam 3 defa servisine götürdüm hep ayni .
Virus kodu bende ama Türkiye deki netzlere uyar mi bilmem *0179343245##* numarasini arayip virus göndermek istediginiz numarayi almanca olarak verecen. Bos bir mesaj olarak girer mesaji actin mi telefon un isi bitmistir. (sadece wap li telefonlarda oluyor)
Toplam Hit: 23160 Toplam Mesaj: 11