Cep Telefonunda Türk Buluşu
-
http://www.haber7.com/haber.php?haber_id=167766
Bir ay boyunca bitmeyen telefon şarjı bitmeden konuşabileceğiz. -
buna en çok benim ihtiyacım var tel görüşmesi tatile girdiğimizden dolayı baya sıklaştı bunların yanında hanım sık sık sms atıyo bu yüzden sarjım sabah full olsa öğleden sonra 14 gibi sarj yarıya iniyo Helal olsun bizimkilere kedi olalı bi fare tuttular ne deyim hayırlısı olsun hep böle devam etsin
-
şimdi gereken şey 10.000 mesaja dayanan 100 kontür yada cep üzerindn bedava msj çekmeye yarayan tel hattı hehe :D
-
Mesaj NoName tarafından 30 Haziran 2006 (Cuma) tarihinde yazıldı.
şimdi gereken şey 10.000 mesaja dayanan 100 kontür yada cep üzerindn bedava msj çekmeye yarayan tel hattı hehe :D
----------------------------------
ehehe :D -
ulan harbi bir ay dayanan 100 kontör yapsalar süper tutardı dimi :))
-
yaw warya Türk buluşu yazdığını gördüğümde ilk kaçak kontör falan öle bişey sandım :D
-
güzel haber
-
bende cep telefonuna akümülatör bağlamışlardır falan die düşündüm ama harbi harbi yapmışlar kutlarım ...
Made İn Turkey lan ahahaha süperrr -
kokainman +1
-
la a.q ben kontor aldımmı 2 ay dayanıo ama ben bitirmiyorum a.q bişi oluyo kendni kendine gidiyo :):) ehuehu
-
bu bir buluş değilki a.q:D sanki bunu nokia motorola gibi firmalar düşünememiş mi? normal bir cep tel maximum 3 gün çalışabilir.şarzı bitince dinlenmeye geçer.o uzun süreli tel bi ay sonra bozulur :D
Toplam Hit: 1697 Toplam Mesaj: 11