Cep Telefonundan Surf Yapabileceğim Adresler
-
Samsung c160 telefonum bu.
Şimdi böyle cep telefonumla surf yapabileceğim hangi siteler var? Bi tek facebook'a giriyorum. Başka iyi bir web sitesi bulamadım. Telefon destekli web sitelerinden. Bildikleriniz varsa yabancı değiliz yani :p
-
artık bi çok sitenin wap versiyonu var.. ekşi sözlük, smf kurulu forumlar gibi. eğer chat eğlence ortamı arıyorsan ondan da bir sürü var :D önemli olan amaç yani. hatta googlenin wap versiyonunda arattığın zaman tüm wap sitelerini bulabilirsin
-
bu site süper google amca :D telefondan da girebilirsın :)
-
wap.google.com a gir. sonra istediğin siteye gir. google o siteyi wap formatınca açıyor.
bütün yaz waptaydım :D
-
tr şartlarında 60kb 1 kontor fiyatlamasıyla ben wapa gircem demek bilmiyorum ne kadar mantıklı
-
bende opera mini var n70 var ben normal giriyorum tbt yede yani yarım yapmıyor hepsine giriyor wap olmasına gerek yok :S
-
benim takıldığm ünlü siteler;
m.facebook.com (bildiğin facebook)
m.youtube.com (aynen izliyon videoları, aletede bağlı, streaming olanlarda izlersin)
mobile.live.com (hotmail hesabına girip maillere bakmak için, yada tarayıcı tabanlı messenger var ama ben onu kullanmıuorum)
çoğu büyük sitenin mobile için olan versiyonuda var, genelde önüne m yada mobile geliyor adreslerin
-
ya bişi dicem siz şimdi tahribat.com atıyorum milliyet.com giremiyormusunuz :S ben mi yanlış anladım :S
Toplam Hit: 805 Toplam Mesaj: 8