Cep Telefonundan Yer Tespiti Nasıl Olur?
-
sayın mürid kardeşlerim cep telefonundan yer tespiti sağlayabileceğim bir program var mı, ya da bunun için herhangi bir bilgisi olan var mı? aklıma şöyle bi fikir geldi. birinin telefonuna çaktırmadan bir program yüklüceksin aynı program kendi telefonunda da olucak. ve o kişinin yerini ve hatta biraz daha abartarak konuşmalarını ve mesajlarını görebileceğimiz bir yazılım diyorum yani. Üstelik telefonun bulunduğu mekandaki sesleri bile dinlememizi sağlayan bir yazılım. Umarım bunun üstünde çalışacak zeki mürid kardeşlerimiz vardır ve en yakın zamanda bu konudaki ihtiyacı giderirler. Bu tür konularda bilgisi, duyumu vs. si olan varsa beni aydınlatırsa sevinirim. Allah razı olsun...
-
bi arkadasn babası cocuun teline bi verici taktırmıs o şekl neree gidio falam takip ediodu ama bi yazılım olarak bilmorum..
-
Yok bildigim kadarıyla ama olsa fena olmazdı bu arada konu acmıssın iyi hoşta CEP TEL hack buna benzer bi konu olcak formda onu ara bul bayagı uzamıştı bu konu neyses bulursam url sini verim...
-
KARDEEŞ BEN O PROGRAMI N VEDE PARÇALAIIN YERİİNİ BİLİYOOM SEN GİT CIA,FBI SANA İKİ DAKADA VERİRLER BENİM SLM MI GÖNDER bilgiğim kadar o piçler ortamdaki ses konuşmalarını hatta eğer tam piç biri is ee uydudan izleme yapabilirleer. ama yakında inşallah muritlerde yağpar ama çalışması için birazcıık göö lazzım yani turkseel yada telsimin sahibi filan olman gereek:D:DD:
-
Şirket bağlantılı işlerde kullanılıyor bildiğim,işyerinin ya da şirketin verdiği simkart telefon şirketi ile yapılan bir anlaşma ve bilgisayarlara yüklenen programlar dahilinde yer tesptine imkan sağlıyor.
-
Bi arkadaşın bitirme projesi cep telefonundan yer tespiti üzerine, eleman javayla uğraşıyor. Proje bitsin detayları müritlerle paylaşırız.
-
gps te kullanılan bir program varmış duydum fakat programın ismini bilmiyorum
-
Türkiyenin buna elverişli bi alt yapısı war mı bilmiyorum. Çünkü gps sistemi henüz bizim kendi operatörlerimizde yok bildiğim kadarıyla öyle tüm Türkiyenin sokaklarını caddelerinin özelliklerini felan yazan bi alt yapı çıktı mi bilmiyorum..
Toplam Hit: 4374 Toplam Mesaj: 8