Cep Telefonunu Pc Ye Bağlayarak Konuşma Hakkında Yardım?
-
Selamlar
Şimdi Cep telefonun Bluetooth kulaklığını pcye bağlamayı başardım ama üstün ttech teknoljisi sayesinde (boktan) kötü ses geldi hatta anlaşılmıyor bile :)
Şimdiki hedefim Telefonumu (5800 mx) Bluetooth dan pc ye bağlayıp telefonun mikrofonunu ve kulaklığını kullanmak (skype telefonu gibi)
Bunu neden istiyorum çünkü her ay bedava konuşma geliyo net üstünden 1 ay içinde harcamam lazım en azından müşterileri arayım
telefonu öyle bağlayabilirsem kulaklığıda telefona bağlarım sanırım :D sonuç olarak hesaplamalarım doğruysa iyi ses kalitesinde konuşurum.
şimdi nasıl bir stratejide gideyim telefonu nasıl bağlarım
-
2 yolun var.
- En sağlamı 5-10 tl ver kablolu kulaklık al olsun bitsin. Bağla bilgisayarını kullan babalar gibi.
- Netten geliyorsa benimde ilgilendiğim sip işinin içindesişn demektir. Git bir sip masaüstü telefonu al, bilgisayar olmadan kullan. Biryerlere bağlanacağın IP, kullanıcı adı ve şifresi giriyorsundur. Bu bilgileri bu iş için yapılmış masa telefonuna gir.
-
Olgunisik bunu yazdı:
-----------------------------2 yolun var.
- En sağlamı 5-10 tl ver kablolu kulaklık al olsun bitsin. Bağla bilgisayarını kullan babalar gibi.
- Netten geliyorsa benimde ilgilendiğim sip işinin içindesişn demektir. Git bir sip masaüstü telefonu al, bilgisayar olmadan kullan. Biryerlere bağlanacağın IP, kullanıcı adı ve şifresi giriyorsundur. Bu bilgileri bu iş için yapılmış masa telefonuna gir.
-----------------------------hoca kablolu kullansam kulaklık dolu ev
masa üstü telefon alacak kadar önemli bir olay değil aylık 100-200 arası bedava dk geliyo
bana söylediğim olay lazım
-
Sen şifreni ver ben ararım müşterileri kabloluyla :)
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------Olgunisik bunu yazdı:
-----------------------------2 yolun var.
-----------------------------hoca kablolu kullansam kulaklık dolu ev
masa üstü telefon alacak kadar önemli bir olay değil aylık 100-200 arası bedava dk geliyo
bana söylediğim olay lazım
-----------------------------Bence jabra ın kulaklığı vardı. İş yerinde kimseye çaktırmadan müzik dinlemek için kullanıyordum. Parazit yapıyordu sonra bilgisayarımdaki bluetooth adaptörünü usb uzatma ile masamın üzerine kadar getirdim sorun çözüldü. Anlıyacağın 1-2 metreden fazlası sorun oluyor ve senin kasadaysa ve kada aşağıdaysa dene derim.
Aylık 100-200 arası bedava da iyii. dediğim telefonlar bu kadar fiyatlı zaten. 1 ay bedava konuşmamış olursun :-)