folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder Cep Telefonuyla Ekonomik Msn E Bağlanmak İsteyenler..

Cep Telefonuyla Ekonomik Msn E Bağlanmak İsteyenler..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

Şimdi Bur çoğunuz biliyordur bilmeyen azınlık için anlatıyorum...

Şimdik arkadaşlar bir çok cep telefonu msn programı sizler için test ettim java destekli ilk başlar e buddy de karar kıldım fakat devamlı yazışmada 15-20 dakikada 2-3 kontör attığını gördüm Sonra mig33 ü deniyeyim dedim devamlı yazışmada ortalama 1 saatde 2-3 kontör yediğini gördüm.. sis uzantılarını çalıştırmadığı için bazılarına bakamadım bin şimdi mig33 ü nasıl kurup kullanacağınız hakkında bilgi vereceğim..

İlk önce cep telefonumuz dan ttp://wap.mig33.com a giriyoruz. programı indiriyoruz.. ayrıca sitedende üye oluyoruz üye olunca cep telefonuna sms le kod geliyor. 5 haneli bunu aklımızda tutalım tekrar girelim wap.mig33.com a ve üye olduğumuz kullanıcı adını şifresini yazalım. login olurken en altda msn işaretliyelim ve login olurken enter code soracak oraya sms le gelen kodu yazalım giriş yapalım tamamdır.. artık cepten msn e girebilir chat yapabilir modeline göre çektiğiniz resimleri msnden gönderebilirsiniz.. 

ilk bağlantıda 4 kontör kesiyo demişlerdi bende kesilmedi 1 haftadır kullanıyorum çok iyi java programı 6280 de çalışıyo gerisini bilmem :) girişde avatarınızda mig33 yazar.. msn kadar hızlı olmasada yinede e buddy e göre hızlı 

Kontör tarifesi telsim 100kb a 1 kontör de denenmiştir..

saygılarımla 

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    istanblue
    istanblue's avatar
    Erkek

WALLA BEN MIG33 U YAKLASIK BIR SENEDIR KULLANIORUM

ASIRI KONTUR YEMYOR AMA BIR YAZISMAYA BASLADIM MIDA MAALESEF KONTURLAR UCUYOR!

dostunu oyle bir z*kki dusmanin ibret alsin!
Toplam Hit: 2068 Toplam Mesaj: 2