folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder Cepkask Çalışanı/Tecrübesi Olan/Sigorta Çalışanları?

Cepkask Çalışanı/Tecrübesi Olan/Sigorta Çalışanları?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

Kardeşimin telefonu yere düştü ve ön ekranı çatır çutur kırıldı. Cepkask vardı göndereceğiz ama, poliçede bi yerde üstte düşme kırılma çarpma teminat dahilindedir, başka bi yerde ağır ihmal(kullanıcı ihmali) tespit edilirse ( lavobaya düşürme vs. gibi ) teminat kapsamı dışındadır diyor.

Olayı nasıl izah edersem ağır ihmal kapsamına sokamazlar? Aklıma bişey gelmedi. Deneyimleriniz varsa paylaşın lütfen yada aklına bir hinlik gelen..

http://www.cepkask.com.tr/Hizmetlerimiz_Cepkask.asp

http://www.cepkask.com.tr/Urunlerimiz_Cepkask.asp

http://www.ekask.com.tr/default.aspx -> sayfada sol en altta poliçe metinleri bulunuyor

...said addicted.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikilller
    Antikilller's avatar
    Erkek

hocam ne demişler türkün aklı ya kaçarken ya ..... bi dene istersen

bide birşey sorcam 2. linkteki telefon hangisi güzel bişeye benzio

Retired UCI MTB Racer DÜ Faculty of Economics and Administrative Sciences Stock Management Coordinator
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PoLLBuLL
    PoLLBuLL's avatar
    Erkek
    Antikilller bunu yazdı:
    -----------------------------

hocam ne demişler türkün aklı ya kaçarken ya ..... bi dene istersen

bide birşey sorcam 2. linkteki telefon hangisi güzel bişeye benzio

samsung innov8

You are a man of many colours. but i, motherfucker, am the rainbow
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tarzan
    tarzan's avatar
    Erkek

bizim enişteyi kafalamışlar teknosa da teknokask yaptırmışlar. teknokask deyince teknosaya bağlıymış gibi uyandırmış adamda demek. makinasını yollamışdı bi ara neredeyse 3 ay geçti makina anca geldi bi özür bile dilemediler. şansa bende yanındaydım bide laptop ekranı çatladı garantide kabul etmedi yine bu teknokask şeysine gitti bi 3 ayda öyle patlattılar :D senenin yarısı kullanamadı adam ürünü.

Kargo paketinin üzerinde cepkask yazıyodu meğer ortak gibi bişeyler demek. Demem o ki bunlara bişey gönderiyorsan uzun bir bekleyişe razı olacan.

Yani benim bildiğim garanti kapsamı dışındaki arızalarada bakıyorlar. ama bakmaz olsunlar adam ölse evlatlarına laptop miras kalacaktı az daha :D

Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşama yollarını itiyat haline getiren milletler; önce haysiyetlerini, sonra istikballerini daha sonra da hürriyetlerini kaybetmeye mahkumdurlar. M. Kemal Atatürk
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    para tuzağı

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

tarzan bunu yazdı:

bizim enişteyi kafalamışlar teknosa da teknokask yaptırmışlar. teknokask deyince teknosaya bağlıymış gibi uyandırmış adamda demek. makinasını yollamışdı bi ara neredeyse 3 ay geçti makina anca geldi bi özür bile dilemediler. şansa bende yanındaydım bide laptop ekranı çatladı garantide kabul etmedi yine bu teknokask şeysine gitti bi 3 ayda öyle patlattılar :D senenin yarısı kullanamadı adam ürünü.

Kargo paketinin üzerinde cepkask yazıyodu meğer ortak gibi bişeyler demek. Demem o ki bunlara bişey gönderiyorsan uzun bir bekleyişe razı olacan.

Yani benim bildiğim garanti kapsamı dışındaki arızalarada bakıyorlar. ama bakmaz olsunlar adam ölse evlatlarına laptop miras kalacaktı az daha :D

gönderirken ne dedi? ilk gönderme sebebi ve teknokaska söyledeği şey? ve ikincisinde ekran nasıl çatladı, karşı tarafa ne dedi?

...said addicted.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tarzan
    tarzan's avatar
    Erkek

@Noneyim 

bi kaç ay geçti üzerinden şimdi kelime kelime hatırlamıyorum valla. ben teknosa teknik servisiyle konuştum onun yerine. teknosa çatlak garantiye girmez vakit kaybedersiniz demişdi ısrarla. cepkaskı kendi aramıştı. ama önceki geç geldiğinden acıtasyon yapmıştır.

Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşama yollarını itiyat haline getiren milletler; önce haysiyetlerini, sonra istikballerini daha sonra da hürriyetlerini kaybetmeye mahkumdurlar. M. Kemal Atatürk
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

tarzan bunu yazdı:

@Noneyim 

bi kaç ay geçti üzerinden şimdi kelime kelime hatırlamıyorum valla. ben teknosa teknik servisiyle konuştum onun yerine. teknosa çatlak garantiye girmez vakit kaybedersiniz demişdi ısrarla. cepkaskı kendi aramıştı. ama önceki geç geldiğinden acıtasyon yapmıştır.

bi soruştursana hocam.. başka tecrübe yaşayan yokmu bu cepkaskla ya? up..

...said addicted.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fivestar
    fivestar's avatar
    Erkek

Sana en güzel ve işe yarayan taktiği söyleyim yolda giderken düşür telefonu çaldırdım de direk cep kask 15 günde veriyor telefonu. Öbür türlü çook uğraşırsın dikiş tutmaz

Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

fivestar bunu yazdı:

Sana en güzel ve işe yarayan taktiği söyleyim yolda giderken düşür telefonu çaldırdım de direk cep kask 15 günde veriyor telefonu. Öbür türlü çook uğraşırsın dikiş tutmaz

polis tutanağı istemiyormu?

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
Toplam Hit: 1413 Toplam Mesaj: 10