folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Cepte İlginç Dolandırıcılık...

Cepte İlginç Dolandırıcılık...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    herseysanal
    herseysanal's avatar
    Erkek

Cepte ilginç dolandırıcılık! 

Cep telefonlarıyla yapılan dolandırıcılıklara ilginç olduğu kadar çok dikkat edilmesi gereken bir yöntem daha eklendi.

Bu yönteme göre, adınızı söyleyerek sizi arayan bir kişi " Ben ..... asayişten arıyorum  yaka numaram bu deyip... bu numaradan dün akşam ............ no lu telefona astsubay ............adlı kişiye 7 kere küfürlü mesaj atıldığını ve bu yüzdende telefonunuzun izlenmeye alındığını ve hakkınızda suç duyurusunda bulunulduğunu,  savcılığa gidip ifade vermeniz gerektiğini" söylüyor.

İtiraz ettiğiniz zamanda arayan kişi sizi savcılığa aktardığınızı söyleyerek " # 154"  tuşlayın diyor. Bu numarayı tuşladığınız zaman ise olanlar oluyor.

Hattınız otamatikman yurdışı görüşmelerine açılarak 2-3 milyarlık telefon faturalarına maruz kalıyorsunuz.

Son günlerde bu konuyla ilgili karokollara çok müracat oluyor. Aman dikkat!

"Söylesem Tesiri Yok ; Sussam Gönül Razı Değil."
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cosmic
    Cosmic's avatar
    Erkek
    güzelmişte adamların bir kazancı olmaz bu işten

Bittik biz bittik
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    th3Abdo
    th3Abdo's avatar
    Erkek
    onlar için dünyanın en büyük p*ç'i olma yolunda büyük bir adam , kazançları bu işte...

...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ecstatic_60
    ecstatic_60's avatar
    Erkek
    yazının başını okuğumda tırstım bugün benide aradı biri ama eğitimsen denim dedi :) babamın adını söledi sora bnm adımıda söledi karne nasıl falan diye sordu adam geyiğe çevirdi ondan sora 6 gibi ev uygunmu ziyarete gelcez dedi bende gelmeyin dedim...bak şimdi pişman oldum gel deseydim keşke yaa adam bütün sicilimi saydı yaa
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lepusmorris
    lepusmorris's avatar
    Erkek
    th3Abdo bunu yazdı:
    -----------------------------
    onlar için dünyanın en büyük p*ç'i olma yolunda büyük bir adam , kazançları bu işte...
    -----------------------------
    hacu aynen katılıorum sana

..
Toplam Hit: 918 Toplam Mesaj: 5