Cepte İlginç Dolandırıcılık...
-
Cepte ilginç dolandırıcılık!
Cep telefonlarıyla yapılan dolandırıcılıklara ilginç olduğu kadar çok dikkat edilmesi gereken bir yöntem daha eklendi.Bu yönteme göre, adınızı söyleyerek sizi arayan bir kişi " Ben ..... asayişten arıyorum yaka numaram bu deyip... bu numaradan dün akşam ............ no lu telefona astsubay ............adlı kişiye 7 kere küfürlü mesaj atıldığını ve bu yüzdende telefonunuzun izlenmeye alındığını ve hakkınızda suç duyurusunda bulunulduğunu, savcılığa gidip ifade vermeniz gerektiğini" söylüyor.
İtiraz ettiğiniz zamanda arayan kişi sizi savcılığa aktardığınızı söyleyerek " # 154" tuşlayın diyor. Bu numarayı tuşladığınız zaman ise olanlar oluyor.
Hattınız otamatikman yurdışı görüşmelerine açılarak 2-3 milyarlık telefon faturalarına maruz kalıyorsunuz.
Son günlerde bu konuyla ilgili karokollara çok müracat oluyor. Aman dikkat!
-
güzelmişte adamların bir kazancı olmaz bu işten
-
onlar için dünyanın en büyük p*ç'i olma yolunda büyük bir adam , kazançları bu işte...
-
yazının başını okuğumda tırstım bugün benide aradı biri ama eğitimsen denim dedi :) babamın adını söledi sora bnm adımıda söledi karne nasıl falan diye sordu adam geyiğe çevirdi ondan sora 6 gibi ev uygunmu ziyarete gelcez dedi bende gelmeyin dedim...bak şimdi pişman oldum gel deseydim keşke yaa adam bütün sicilimi saydı yaa
-
th3Abdo bunu yazdı:
-----------------------------
onlar için dünyanın en büyük p*ç'i olma yolunda büyük bir adam , kazançları bu işte...
-----------------------------
hacu aynen katılıorum sana