Cepteki Neti Kablosuz Modemden Kullanma ?
-
İDeos x5 Cep telefonum var.
Masaüstünde cepteki neti kullanmak istiyorum.
Nokia pc suitede de bu çok kolaydı.
Bunda USB kullanarak nasıl masaüstünde kullanacağımı telefonu aldım alalı nette bakıyorum bir tane çalışan yöntem bulamadım.
Normalde taşınabilir ortak ağ yapınca laptopdan 5 kişiye kadar girlebiliyor ama masaüstünde öyle bir cihazım yok.
edit:
Şu an modeme bakarken aklıma geldi. Belkide saçmalıyorum modem kablosuz. telefondaki neti wifi ile laptopda yaptğım gibi ortak açsam modemin bunu görme şeysi felan var mı ?
-
nnokia olsa telefon jokiuspot derdim ama buraya bak birde
-
Sitedeki olayı anlayamadım hocam.
Ben saçmaladım galiba çünkü bu ttnet modemi yaymak için var alıcı değil sadece verici herhalde.
Bu konuda bilgilendirir misiniz ?
zeybekustasi tarafından 04/Ağu/12 14:05 tarihinde düzenlenmiştir -
hocam benim sana önerdiğim programlar telefondaki neti telefonun içindeki wifi kartı ile kablosuz ağa çeviriyor eğer bilgisayarında wireless adaptör yoksa bu programlar hiç bir işine yaramaz . bildiğim kadarıylada usbden neti bilgisayara aktaran program yok.
-
Nokia pc suite nasıl oluyor hocam ?
O bağlanıyor :)
Pc de öyle bir adaptör felan yok valla.
-
Telefonu kabloyla bilgisayara bağla.
Telefon ekranına gelen bağlantı seçeneğini ise (USB BAĞLANTISI) olarak seç. Telefondaki internet bağlantısını paylaşmış olursun.
-
samsung galaxy s2 nasıl yapılıyor?
-
Fatih bunu yazdı
samsung galaxy s2 nasıl yapılıyor?
s1 de ayarlar kablosuz ve ağ da bağlanıyor kısmına gel. oradan mobil ap ı seçersen modem olarak kullanabilirsin telefonu
-
HotSpot u ara özelliklerden, olmadı USB Tethering var onu ara onu da bulamazsan (İdeosu bilmiyorum) google marketten(play.google.com) usb tether uygulamalarına bak ;)
-
Hocam çok sağolasın usb tether dediğin şey sayesinde 500 metre rakımda araba yoluna 250 metre uzakta bir yerde pc den nete giriyorum :)