Cepten Anlayanlar Büyük Bir Sorunum Var
-
1-nokıa e 66 aldım
2-6233 den tüm tel.hafizasını e 66 ya yükledim.
3-e 66 hafıza kartını pc ye direkt takıp kes kopyala yapıştır yaptım masaüstüne
4-Bu arada pc suıte denilen programla güncelledim telefonu.
5- hafiıza kartını tekrar telefona taktın veee ,
ne telefon hafızası kalmış nede mesaj :(
yapıştır yaptığım klasörden cep telefonu rehberi olabilirmi diye aradım birşey yok ...
bu rehberi nasıl bulabilirim? benim için önemli .resmen çöktüm ve stres oldum :(
-
rehberi ayrıca yedekliyorsun. o pc suite programıyla.
tel hafızasında vardır mutlaka ama ne şekilde olduğunu bilmek zor.
şöle bişi yap. o eski telefonundan bul bi tane. o kopyaladıklarını at o tel hafızasına büyük ihtimal okur. sonrada pc suite programıyla yedekle. yedeklerkentşöle bişi soruyo dikkat et ona. bu telefona özel yada her telefona uyumlu gibisinden soru soruyodu. buna dikkat et.
-
güncellemeden önce zoraki yedekletiyor sana program.masaüstünde değişik uzantılı bir dosya olması lazım.
-
problem sanırım , hafıza kartını kes ,yapıştır yaptım masaüstüne bir klasöre. sorun bundan kaynaklanabilirmi? yapıştır dediğim klasördeki tüm uzantıları kontrol ettim lakin rehbere uygun bir dosya bulamadım. gizli dosyalarda dahil.
-
hocam sen hafıza kartını kes yapıştır yapmışsın herhalde.rehber dosyaları hafıza kartında saklanmaz.rehber bilgileri telefonun kendi hafızasındadır.6233'ü formatlamadıysan bir kez daha bak
-
geri hafıza kartına kes yapoştur hoca
-
HiyarliBaba bunu yazdı:
-----------------------------
geri hafıza kartına kes yapoştur hoca
-----------------------------
onuda denedim .. ah gözünü sevem 1110 ve 6233 ün. yeni nesil cepler sorunlu geldi bana :(