Cepten Konustugum Kisiye Ses Dinletme
-
Lg g3 um var. Arkadaslara saka yapcam. Tek tarafli konusma kaydi vsr ekimde. Bunu nasil aradigim kisiye dinletebilrim. Muzik calarken aramaya izin vermiyor tel. Android yazilumlar var fake call yada call cheater tazi verim alamadim. Eskiden Bu uygulamayi yaparak adam isleten kisiler vardi. Simdi niye yapamiyoruz sistem okadar gelismisken
-
eski nokia XM 5800 da mp3 açınca sesi direk karşıya iletiyordu ama şimdi xiaomi mi3 var buda göndermiyor
-
Para eder boyle bi uygulama yazilss. Yokmu android coder.
-
6630 da vardı bu özellik :)
-
MuhammeT bunu yazdı
-
ruhii bunu yazdıMuhammeT bunu yazdı
-
Uygulama yazdigim zamanlarda arastirmistim mumkun olmadigini soyluyolardi stackoverflowda vs.
Hem yapilabilir olsaydi simdiye kadar play bu uygulamalarla dolardi diye dusunuyorum.
-
h0rtl4kk bunu yazdı
Uygulama yazdigim zamanlarda arastirmistim mumkun olmadigini soyluyolardi stackoverflowda vs.
Hem yapilabilir olsaydi simdiye kadar play bu uygulamalarla dolardi diye dusunuyorum.
Nokia da mumkunse eminim yine mumkun olur androidde
-
konu kalabalığı olmasın boşa bende şey sormak istiyorum anlayanlara.Şimdi bir arkadaşı işleteceğim bana öyle bi program lazımki sesimi kadın sesine çevirecek duruma göre erkek sesine çevirecek
-
jawsap67 bunu yazdı
konu kalabalığı olmasın boşa bende şey sormak istiyorum anlayanlara.Şimdi bir arkadaşı işleteceğim bana öyle bi program lazımki sesimi kadın sesine çevirecek duruma göre erkek sesine çevirecek
Android uygulamalari var sanirim ses degistiren. Incelemedim ama sen bi incele
-
MuhammeT bunu yazdıjawsap67 bunu yazdı
Android uygulamalari var sanirim ses degistiren. Incelemedim ama sen bi incele
baktım hocam aslında ama işe yarar birşey bulamadım.Şöyle olanlar var mesela programı yüklüyorsun kredi satın alıyorsun öyle bu dediğim şeyi yapabiliyorsun.Sanırım bedava olanı yok bunun yada ben bulamadım