Cep"Ten Televizyon!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nakamura2
    nakamura2's avatar
    Erkek
    şimdik telsimin böle bişei varmış bana bi ayrıntıl bilgi verir misiniz???

Memento Mori...Blossom Geri Döndün:C Mitozla çoğalan milletleri sevmiyorum:|
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

arkadaşım cep telefonunda ilk başta realone player olmaı lazım  bide hattının telsim olmaı lazım ilk başta mj bölmüne girip büyük harfle MMS yazım 7070e yolluyorsun lk gelen mesajı kayıt et diger geleni sil  sonra kücük harfe   video yazp  7070  e yolla son gelen msjı indr sonra web bölümne git ana sayfaya gir  orada canlı tv var oaradan  istedigini izle 1.1.2006  ya kadar bedava olması lazım eger olmazsa bunlar TELSİM i ara başka hatalada bu özellik yok  hemde bayagı iyi ve hızlı 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nakamura2
    nakamura2's avatar
    Erkek
    mcyargic bunu yazdı:

arkadaşım cep telefonunda ilk başta realone player olmaı lazım  bide hattının telsim olmaı lazım ilk başta mj bölmüne girip büyük harfle MMS yazım 7070e yolluyorsun lk gelen mesajı kayıt et diger geleni sil  sonra kücük harfe   video yazp  7070  e yolla son gelen msjı indr sonra web bölümne git ana sayfaya gir  orada canlı tv var oaradan  istedigini izle 1.1.2006  ya kadar bedava olması lazım eger olmazsa bunlar TELSİM i ara başka hatalada bu özellik yok  hemde bayagı iyi ve hızlı 

eywallah

Memento Mori...Blossom Geri Döndün:C Mitozla çoğalan milletleri sevmiyorum:|
Toplam Hit: 1547 Toplam Mesaj: 3