Çerezimden Kurt Çıktı
-
Önümde dolu bir tabak çerez var. 2-3 tane badem yedikten sonra karşıma o lanet hayvan çıktı. Hala antep fıstığımı yeme çabasında hayvan aç herhalde diye almadım üzerinde. Tiksiniyorda olabilirim. Bu çerezi yemeyi çok istiyorum ama midem bulandı bi kere , kıllandım. Ne yapmalıyım hocular?
-
bu hayvanlarda deli protein var hocam götür. iğreniyosan çiğnemeden yutabilirsin.
-
Çerezlerin üzerinde örümcek ağı tarzında daha yumuşakımsı maddeler var. Bu kardeşin işi olabilir mi ?
-
hocam nerden buldun o çerezi sen ya :S orda baya habitat kurmuş hayvanlar
-
Huerfanos bunu yazdı
Çerezlerin üzerinde örümcek ağı tarzında daha yumuşakımsı maddeler var. Bu kardeşin işi olabilir mi ?
mutant kurttur hocam o. radyokaktif bi örümcek tarafından gıdıklanmış bi kurttur yani. böylece ağ örme yeteneği de oluşmuş. eline kılıçtır mınçıkadır falan verirsen kötülükle savaşmaya başlar evde haşere bırakmaz.
-
Çerezleri döktüm gurta bastım yırmıhı.
-
Huerfanos bunu yazdı
Çerezleri döktüm gurta bastım yırmıhı.
hiç düşünmedin mi çoluğu çocuğu vardır evde bekleyeni vardır =( zalımsın gardaş =(
-
Bir kuruyemişçi olarak söylüyorum ki senin kurt yine iyiymiş,geçen bize iade geldi adam ceviz kutusunu açtı içinden kelebek sürüsü çıktı amk..