Cesedimmm?
-
kendimi buldum bunda....
Kanı çekilmiş cesedin o görmeyen donuk gözlerinden bakıyorum hayata bugün... Son kez kahve içiyorum ve son kez bir sigara...
Kangren olmuş bedenin son can çekişmelerinde hareketsiz kaldı uzuvlar ve alacakaranlıkta yaşanan ölüm... Cesetlerin o hiç bilinmeyen yüzleriyle tanıştım bugün... Gözler mat ve donuk, bütün beden artık kan akmayacağının farkında lığında soğuk, kan akışını durdurmuş, sadece bedene inat gözlere kan oturmuş. Leş kargalarının vurgun yeri şimdi bedenim, cesedim parçalandı, cesedim paramparça...
Bir cesedin donuk gözlerinden bakıyorum hayata, yaşamın kanı çekildi, akmıyor hayat ve yollar, yollar zehirli bir engerek gibi, her hayata bağladığı noktada öldüren yollar... Yalnızlığın düş tarlalarında geziniyor, cesedimdeki varolan ama görmeyen gözlerim... Düş tarlalarında kan dolaşmayan bedenimde, kan revan içinde her yerim...
Acısını tekmeleyen bi çocuktum ben...
Aşkın peygamberleri ile gezici mevsimlerimin arasından, son yaprağımı da düşürerek buldum seni,
hemen hissettim...
Ben senden gelen bir yolcuydum...
(alıntıdır...)
-
Hocam Çok Güzel a.q. Kimin Bu Bellimi?
-
arıyorum şimdi!!!
-
YAZAR:Murat İnce
KAYNAK:
http://www.pirpirim.net/modules.php?name=Duygusal_Yazi&op=dygslyazarlar&dygslyazarid=4 -
bende ne arıyodum diyodum..... sagolasın eywallah hojaa
-
Bende Neyi Bekliyodum Diyorum. :)
Eyvllh. -
bende ne buldum diodum tam başlığı gördüm ;)))
-
thankss
Toplam Hit: 1259 Toplam Mesaj: 8