folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Çeşitli Analizlerin Olduğu Site

Çeşitli Analizlerin Olduğu Site

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

Selam, böyle bi şey gördüm, işinize yarar belki oradaki analizler.. Aynen elemanın mesajını buraya alıyorum

merhabalar bildiğiniz üzere webrazzi pro'da veriler ve grafikler yıllık en az 600tl ücret ile yayınlanmakta bizde bir kaç arkadaş birleşip bu tarz verileri elde ettik ve hiç bir kar amacı katmayarak sunmaya başladık incelemek veya katılmak isteyen arkadaşlar benimle irtibata geçebilirler http://datamole.org/ 

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo

Hocam duz grafikler vs. değilde şu şekilde infografikler gerçekten çok güzel oluyor ilgi çekiyor hasanyalcında yayınlıyor sanırım bunları

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angels_demos
    angels_demos's avatar
    Erkek

allah aşkına doğru düzgün bir tasarım ile yapın bu işi

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

arkadaşlar lütfen dikkatli okuyun !!! bakın ne demişim

Selam, böyle bi şey gördüm, işinize yarar belki oradaki analizler.. Aynen elemanın mesajını buraya alıyorum

sitenin benimle bi alakası yok.. beğenmediğiniz bi yer varsa oradaki twitter hesabı sahibine ait, ona anlatırsınız.. adam sadece arkadaşıyla verileri toplamış ve bu verileri millete ücretsiz veriyor .. 

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo

Pardon hocam ben siz yapıyorsunuz sanmıştım :) 

Toplam Hit: 833 Toplam Mesaj: 5