Çeşitli Sosyal Medya Siteleri Engellendi Mi?
-
YouTube, Facebook, TikTok vb. platformlara giremiyorum. Engellenmiş olabilir mi 😁
-
Ankara'nın Kahramankazan ilçesindeki TUSAŞ tesislerine terör saldırısı düzenlendi. Patlamanın ardından silahlı çatışma çıkarken İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Terör saldırısında 2 terörist etkisiz hale getirilmiştir. Saldırıda maalesef 3 şehidimiz, 14 yaralımız var." dedi. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ise, "Hain terör saldırısıyla ilgili Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından adli soruşturma başlatılmış olup, 1 Başsavcıvekili ve 8 Cumhuriyet savcısı görevlendirilmiştir." açıklamasını yaptı.
-
yayın yasagi getirildigi icin ulasilamiyor hicbir yere
-
Şu kisitlamayi sevmiyorum
Böyle kısıtlama olmayacak İnternet yok mu ?
Turuncu net kullanıyorum
-
Youtube yasaklamak ne alaka anasını satayım. TVleride kapatın o zaman. Bana windows için güvenilir VPN önerisi verir misiniz?
-
kafkafkaf bunu yazdı
Youtube yasaklamak ne alaka anasını satayım. TVleride kapatın o zaman. Bana windows için güvenilir VPN önerisi verir misiniz?
Mullvad- wireguard yasaklıysa ayarlardan tcp üzerinden udp açınca çalışıyor.
mullvad kullanıpta wireguard engeline takılanlar için şimdilik işe yarıyor. -
gövde gösterisi, test etmek. geziden ders aldılar. o yüzden kapsam alanı çok geniş.
bugün açılmaz. yarına kadar veriler toplanacak, ne kadarlık başarı yakalandığı ortaya çıkacak sonra açacaklar.