Cesitli Windows Dosyalarını Yanlıslıkla Silmisim.
-
bilgisayardaki gereksiz dosyaları silen program install uninstall managerlar fln fln böyle dosyaları silmis.Daha baska dosyalarda silmistir.Simdi ben ne bisiy yükleyebiliyorum ne de bisiy silebiliyorum.Sistem geri yükleme halletmedi mevzuyu ne yapabilirim?
-
1-O tip programlarda muhakkak bir backup kısmı vardır.Onu araştır. O şekilde yapabilirsin.
2-Sistem geri yükleme çalışması gerek,baya bir erken tarihe al.
3- Windows 98 de sfc diye bir komut vardı,onunla eksik dosyları yükleyebiliyorduk,xp de de var ama dos tabanlı olduğu için windowsda çalışmıyor,onun için biraz kasman gerek.
4-Hiçbiri olmadı windows u üstüne kur.Böyle yaparsan kurulu programların çoğu çalışmayacaktır -
Yardımın icin saol
1.Backup almamıs.
2.sistemi 5 gün önceye yükledim aga.
3.Olmuyomus zaten :D
4.windows cd im yok
Kaldık böyle yaow napıcam ben simdi :D -
Sistemi 2 hafta önce geriye yükle ne olur sanki, olmazsa eksik dosyaları temin et arkadaşlardan,olmazsa xp yi tamir ettir diyeceğim ama cd yokmuş. O zaman cd yi temin et
-
Yukledim falla nerdeyse 1 ay önceye gene olmadı arklardan da alabilcegimi sanmıyorum cünkü dosyaların nerde olduklarını bilmiyorum .SASTIM KALDIM FALLA :D
-
bir yerden windows cd sini bul cd-rom'a tak.. başlat » çalıştır a sfc /scannow yaz ve çalıştır.Eksik veya bozuk sistem dosyalarını geri yükleyecektir..
-
veya cd yi tak (bulursan tabi :P) windowsu onar var onar diyince ztn eksik dosyaları bulur ve yukler cd şart :D
-
Saolun ya mecbur cd bulucaz artık aslında sadece su silinmis c:/programfiles/install.... bilmemne bunun yüzünden ne silebiliyom ne yükleyebiliyom .bunların supportlarını bulamıyo fln.İnternette hicmi yok bunları indirebilcegim bi yer ?
Toplam Hit: 817 Toplam Mesaj: 8