folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Cesitli Windows Dosyalarını Yanlıslıkla Silmisim.

Cesitli Windows Dosyalarını Yanlıslıkla Silmisim.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kivanchh
    kivanchh's avatar
    Erkek
    bilgisayardaki gereksiz dosyaları silen program install uninstall managerlar fln fln böyle dosyaları silmis.Daha baska dosyalarda silmistir.Simdi ben ne bisiy yükleyebiliyorum ne de bisiy silebiliyorum.Sistem geri yükleme halletmedi mevzuyu ne yapabilirim?

(Forum, Hikaye gibi bölümlerde opsiyonel olarak her yazdığınızın sonuna eklenen yazı)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    1-O tip programlarda muhakkak bir backup kısmı vardır.Onu araştır. O şekilde yapabilirsin.

2-Sistem geri yükleme çalışması gerek,baya bir erken tarihe al.

3- Windows 98 de sfc diye bir komut vardı,onunla eksik dosyları yükleyebiliyorduk,xp de de var ama dos tabanlı olduğu için windowsda çalışmıyor,onun için biraz kasman gerek.

4-Hiçbiri olmadı windows u üstüne kur.Böyle yaparsan kurulu programların çoğu çalışmayacaktır

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kivanchh
    kivanchh's avatar
    Erkek
    Yardımın icin saol

1.Backup almamıs.
    2.sistemi 5 gün önceye yükledim aga.
    3.Olmuyomus zaten :D
    4.windows cd im yok

Kaldık böyle yaow napıcam ben simdi :D

(Forum, Hikaye gibi bölümlerde opsiyonel olarak her yazdığınızın sonuna eklenen yazı)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    Sistemi 2 hafta önce geriye yükle ne olur sanki, olmazsa eksik dosyaları temin et arkadaşlardan,olmazsa xp yi tamir ettir diyeceğim ama cd yokmuş. O zaman cd yi temin et

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kivanchh
    kivanchh's avatar
    Erkek
    Yukledim falla nerdeyse 1 ay önceye gene olmadı arklardan da alabilcegimi sanmıyorum cünkü dosyaların nerde olduklarını bilmiyorum .SASTIM KALDIM FALLA :D

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fearlessalien
    fearlessalien's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    bir yerden windows cd sini bul cd-rom'a tak.. başlat » çalıştır a sfc /scannow yaz ve çalıştır.Eksik veya bozuk sistem dosyalarını geri yükleyecektir..

"Söz konusu vatan ise, gerisi teferruattır"
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kelv1n
    Kelv1n's avatar
    Erkek
    veya cd yi tak (bulursan tabi :P) windowsu onar var onar diyince ztn eksik dosyaları bulur ve yukler cd şart :D

Hatalıysam..... aramızda kalsın ;)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kivanchh
    kivanchh's avatar
    Erkek
    Saolun ya mecbur cd bulucaz artık aslında sadece su silinmis c:/programfiles/install.... bilmemne bunun yüzünden ne silebiliyom ne yükleyebiliyom .bunların supportlarını bulamıyo fln.İnternette hicmi yok bunları indirebilcegim bi yer ?

Toplam Hit: 817 Toplam Mesaj: 8