Çeşme Animasyon
-
2 hafta önce kadar benimle dans edermisin yarışmasına konuk gelen Çeşme Animasyon grubu hakkında bilgisi olan varmı ayrıca bana onun videosu lazım benimle dans edermsiin yarışmasındaki performans videosu varsa kardeşler link.....
-
bende çeşmeden su akan bi animasyon yaptınız sandım amk :DD :P
-
tyler371 bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------aynen :D ya yaptılar ya da istiolardır dedim :D
youtup ta arattın mı dicem de, aratmışsındır kesin :)
-
çeşme animasyonumu hani nerde? :D
-
cold-m4 bunu yazdı:
-----------------------------tyler371 bunu yazdı:
-----------------------------aynen :D ya yaptılar ya da istiolardır dedim :D
youtup ta arattın mı dicem de, aratmışsındır kesin :)
-----------------------------kardeş internetin en ücra köşelerine kadar araştırdım kardeş ama fazla bilgi yok yani fox tv de yapılan performans hiç bir yerde yok. belki öylesine denk gelen birisi vardır belki kayıtlara.. yine bilen arkadaşlar varsa link .....
-
bende çeşme animasyonu war sandım yaa fox Tv ye iki yağ çek kasetin bi kopyasını istee:D weririlerr.
-
dunyahali bunu yazdı:
bende çeşme animasyonu war sandım yaa fox Tv ye iki yağ çek kasetin bi kopyasını istee:D weririlerr.
alla alla onlarda beni bekliyorlar kardeş demi gelsinde kasedin bi kopyasını verelim diye :PO -
işte kardeşler bu video ama bu videonun fox tv de sergilenmiş performansı lazım bana ayrıca herkesin izlemesini tavsiye ederim süpper ötesi bir performans sergiliyor.
-
narkozMRT bunu yazdı:
dunyahali bunu yazdı:
alla alla onlarda beni bekliyorlar kardeş demi gelsinde kasedin bi kopyasını verelim diye :PO
-----------------------------denemekte yarar var bnce... isteyenin bi yüzü vermeyenin...