Cevapsız Arama 3
-
Tür
Korku
Gösterim Tarihi
11 Mayıs 2007
Yönetmen
Manabu Asou
Senaryo
Miwako Daira , Jiro Shin
Görüntü Yönetmeni
Kazunari Tanaka
Müzik
Kôji Endô
Yapım
2006, Japonya , 109 dk.Oyuncular
Maki Horikita (Makai Asuka) , Itsuji Itao (Koi) , Yun-seok Jang (Def friend) , Meisa Kuroki (Meisa Ku)Asuka, okuldaki arkadaşları tarafından sürekli itilip kakılan ve onlardan nefret eden, sorunlu bir çocuktur. Nefreti o kadar ileri boyuttadır ki, onlardan kendisine bu yaptıkları yüzünden intikam alacağına yemin eder.
Tüm okulun birlikte çıktıkları bir gemi seyahatinde intikam planını hayata geçirmeye karar verir. Arkadaşlarının telefonlarına gönderdiği mesajlarda çocuklar kendi ölüm anlarını görmektedirler. Gelen bu korkunç mesajlardan ve kaçınılmaz sondan kurtulmanın tek bir yolu vardır: mesajı bir başka arkadaşına göndermek!
Kendi hayatını kurtarmak pahasına bir arkadaşını ölüme göndermenin azabı da birbirlerine eklenince öğrenciler arasında korkunç bir dehşet yaşanacaktır.Sonunda geliyor :)
-
BüLe FiLmLeri Sevmem, FiLmin Konusuda Çok Basit
-
Yaşasın korsan, bunun korsanını çok önceden izlemiştim ,tipik bi capon korku filmiydi işte dandik geldi bana.Tek beğendiğin japon korku filmi karanlık sular walla. Bu filmi izlediğinde insan gerçekten hayal kırıklığına uğruyo. O komadaki kızın(daa sonra düzeliyo) ruhunu cevapsız arama 1 deki eleman(ismini hatırlayamadım) kullanıyomuş, bu tarz değişik kurgular fena sayılmaz ama filmin sonuna doğru toplumun büyük bi kısmının mail atmasıyla ilgili bi kısım vardı gülmekten yere yatırdı beni. bence çok umutlanmayn,hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz
-
Hocam Japon(Uzak Doğu) korku-gerilim filmleri diince durcaksın. 1 ve 2. film güzeldi ben çok beğendm. Ufak tefek saçmalıklar olmuyo diil ama sonuçta korku filmi seyrediyosun olcak biraz. En büyük gişe başarılı korku filmimiz Dabbe tamamen ii bi japon korku kopyası bi filmdi çekim ve konu olarak. En beğendiğim korku-gerilimler Cevapsız Arama, Sessiz Tepe, Karanlık Su, 3 Sıradışı. Cevapsız Arama 3'ü bekliyorumm...
-
hoca daha önceden bu filmi izlemiş biri olarak bence çok fazla bişey bekleme. bi de en fazla gişe hasılatı yapmış korku filmimiz dabbe iyi bir japon kopyasıydı demişsin, ömrümde dabbe kadar salak bi film izlemedim, çanakkale afm de gittim o filme bütün salon gülmekten yerlere yattı, bunu da sölemek istedim . ama japonlar güzel korku gerilim filmleri de yapıyolar arada bence. zevk meselesi bi yerde.
Toplam Hit: 1032 Toplam Mesaj: 5