folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Çevre Mühendisliği Ve Tekstil Mühendsiliği Okuma ?

Çevre Mühendisliği Ve Tekstil Mühendsiliği Okuma ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lostgun
    Lostgun's avatar
    Erkek

Çevre Mühendisliği ve Tekstil mühendisliği okunur mu ?

Bu mesleklerin geleceği varmı ücret bakımından nasıllar ?

Bu mesleklerin  içinde olanlar veya  okuyanlar yardım edebilirmi ?

4 senelik tuttu Bursa Uludağ Üni.

Bir gün Ferrari alacağım.İnanıyorum :)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angels_demos
    angels_demos's avatar
    Erkek

tekstil gayet boktanmış.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    csr288
    csr288's avatar
    Erkek
    kaçıncı yılın lys deki ? ona göre önerecgm sana ii veya kotu ilk senen ise cevre yazma bence veya tekstil ama 2 veya 3 se senın tercıhın cevreci olursan ced raporu hazırlarsın analız felan arıtma vs. tekstil ise okuma ama uludag olunca iş değişiyor orası iyi tekstilde :) benım tavsıyem bunlar :=)

Bu site bağımlılık yapıyor şimdi fark ettim tarih 1 haziran 2011 saat 00:02
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SUPERBICO
    SUPERBICO's avatar
    Erkek
    tekstıl muhendısı = okumus ıscı
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExpirE
    ExpirE's avatar
    Erkek

ağbeyin arkı itü teksilden mezun çalıştığı türk firma bangladeşe gönderdi geçenlerde :D orda çok ucuza uşak araba ve şöferi bulabiliyorsunuz. :D bangladeş çok kötü kokuyormuş :D 

kısaca kötü meslek yoktur.o mesleğin sahibikötü kişilik vardır.

"bea"
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JCARLOS
    JCARLOS's avatar
    Erkek
    Gırısımcı bır ruhun varsa tekstıl okuyabılırsın.Cunku kamuda tekstıl muhendısı olarak ıs bulman cok cok zor.Ama soyle de dusunebılırsın gırısımcı ruhum zaten var neden unıversıte okuyayım kı dersen buna da hak verırım.Su anda Turkıye de tekstıl ısınının basını cekenlerın tekstıl muhendıslıklerıyle alakası yoktur emınım.Ilkokul mezunudur,zengındır,ısletmecıdır muhendısı yanında calıstırır dusuk bır maasa.Ozellıkle son yıllarda kucuk ısletmeler buyuk olma yolunda bayagı bır adım attı.Buyuk destekler soz konusu ıs kurma ve buyutme konusunda.Ama bunları yapmak ıcın bastan da soyledıgım gıbı tekstıl muhendısı olmaya luzum var mı bılmıyorum.Cevre konusunda hıc fıkrım yok ama en azından kamuda tekstıle gore daha avantajlı olacagını dusunuyorum.

Coboller
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lostgun
    Lostgun's avatar
    Erkek

csr288 bunu yazdı:
    -----------------------------
    kaçıncı yılın lys deki ? ona göre önerecgm sana ii veya kotu ilk senen ise cevre yazma bence veya tekstil ama 2 veya 3 se senın tercıhın cevreci olursan ced raporu hazırlarsın analız felan arıtma vs. tekstil ise okuma ama uludag olunca iş değişiyor orası iyi tekstilde :) benım tavsıyem bunlar :=)
    -----------------------------

Bu ikinci giriş.

Bir gün Ferrari alacağım.İnanıyorum :)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zone
    zone's avatar
    Erkek

çevre 2.sınıf okuyorum aynı devreniz yani.. çevre işi iyi gibi ama yine de önermem.. bnce şansın varsa bidaha hazırlan git öğretmenlik falan yaz..

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dertli
    dertli's avatar
    Erkek

hangi üniversitede okuyacağını bağlı her ikiside iş bulma bakımından.

çevre mühendisliğini bilmem ancak tekstil için uludağ,izmir,itü gibi yerlerde okursan yanınada ingilizceyi çakarsan gayet iyi yerlerde çalışırsın. illaki üretimde çalışıcaksın diye bir şey yok. bir sürü denetim firması var buralar da genellikle tekstil mühendisi alımı olur. benim çalıştığım yer öyle mesela. tercih sana kalmış.

tamamıyla senin elinde işçi olmak yada beyaz yakalı olmak.

imzayı bıraktım basıyorum artık
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mavitutku
    mavitutku's avatar
    Erkek

tekstil okursan dostum çok büyük firmalarda çalışman lazım ki mesleğini yapabilesin. türkiyede tekstil sektör olarak çok kötü. hala çok büyük bi istihdam var orası doğru. ama bu mühendisleri için ne kadar geçerli o tartışılır. patronları genelde kaba paraya tapan adamlar. rekabet çok yüksek. ve stresli bir iş. işten çıkarmalar çok yüksek. çevre mühendisliği nin ise geleceğin mesleği olduğu söylenir yazar. merakla bekliyoruz o geleceği :).

Sabahları HeRo Akşamları MeRrO
Toplam Hit: 2617 Toplam Mesaj: 10