Çevresine, Satış Kabiliyetine Ve Kendine Güvenenlere Yaz - Kış İş İmkanı
-
Arkadaşlar merhaba,
Öncelikle; size tavsiye edeceğim sistemi tanıttığım sitenin adresini vermeden önce; birebir başlıkla alakalı birkaç açıklama yapmak istiyorum.
Sitede de birçok konuyu belirttim zaten ama; iş için öncelikle kendine güvenen, çevresinde bu işi icra edebileceğine inanan, ister internette satış yaparak ister elden mal teslimiyle bu işi ciddiye alacak arkadaşlar için; yaz - kış sürekli bir gelir imkanı sunuyor iş.
Ödeme yapmazlar, bunlar titancı, kandırıryorlar, sömürüyorlar diyenlar olacak aramızda elbet, onlarda siteyi ziyaret ederlerse iyi olur.
Ve, ben sisteme dahil olalı 11 gün oldu; çevreme satış ile başladım ufak ufak şuan 70 TL'lik satış yaptım yavaş yavaş da etrafa ürün tanıtarak yaparım böyle giderse.
Herneyse, siteyi mutlaka iyice inceleyin arkadaşlar - risksiz bir iş. En azından şöyle bir düşününce, batmak , iflas etmek gibi bir durumu yok ve askerden gelince ben bunu e-ticarete döküp kurumsallaşmayı düşünüyorum
Uzatmadan ; site için tıklayın
( Sisteme kaydolmaya karar verirseniz, benim referansı kullanın arkadaşlar, sisteme referanssız üye alımı olmasına rağmen " sonuçta başkasının alt referansı olarak atansanızda " ; benim referansı kullanmanız bana fayda sağlar. ) -
Adresi yanlış yamışsın hocam, sanırım http://www.buteklifsana.com/ olacak.
-
wking bunu yazdı:
-----------------------------
Adresi yanlış yamışsın hocam, sanırım http://www.buteklifsana.com/ olacak.
sağol hocam, düzelttim hatayı -
70 tl kar mı yaptın, satış mı ? yaptığın şatışlardan aldığın pay nedir ?
-
ürünlere baksanıza 15 liralık gömleğe 75 tl 20 liralık pantolona 90 tl yazmışlar...
4 katı fiyatı var ürünlerin.
-
*ben şimdi 70 TL lik katalogdan satış yaptım bunun %30-40 kadarı bana kalıyor zaten üyeliğin verdiği avantajdan.
* Fiyatlar normal işportaya göre evet biraz yüksek, ama satılan malın kalitesi konusunda şüphen olmasın hocam. Marka merakım yok ama cidden güzel mal satılıyor, ben malı kullanan biri olarka diyorum bunu satan değil. Zaten dediğim gibi, satış fiyatı normal alıcılara göre orada, üyelere bu oranlar düşüyor. -
üyelik için 65 tl verecem =) yılda da 200 tl alişweriş yapmak zorundayim başka bi kere de duruwerem mi sağol kardeş ben almiyem zaten borç batağındayım
-
FiL3MAN bunu yazdı:
üyelik için 65 tl verecem =) yılda da 200 tl alişweriş yapmak zorundayim başka bi kere de duruwerem mi sağol kardeş ben almiyem zaten borç batağındayım
tabi hocam öncelikle elbette borçlarını düşünmelisin ama şu var, bu işi ciddiye aldığında yani net başından kalkıp etrafına satmaya çalıştığında, cidden kazanıyorsun. yani o istenen üyelik parası, sana 2-3 ay içerisinde dönüyor. Primler ve kazanma yolları oldukça fazla. siteyi bir incele derim ben, ama öncelikle borçlarını düşünmelisin bu konuda ısrar edilecek durum yok :) -
baltalamak gibi olmasın ama, bu tarz ''neşeli hayat'' :D yapılanmalarına üye olanlar harbi cahil gibi geliyo bana.
-
DiKeyEy bunu yazdı:
baltalamak gibi olmasın ama, bu tarz ''neşeli hayat'' :D yapılanmalarına üye olanlar harbi cahil gibi geliyo bana.
yok baltalamak olmaz, sen fikrini söylüyorsun ve katılanlarda olacak elbet, ama ben zaten öyle olmadığını hem arkadaşlara ispat etmek hemde rehber olabilmek için siteyi açtım. bi ara zaman bulunca incele hocam, önyargını kırabilirsek ne mutlu bana :) -
boş iş kanka kusura bakma :)