Çevrim Dışı Wikipedia ?
-
Wikipedia yı indirebileceğim bi program var mı? Çevrim içi kullanmak için.
-
ç. içi mi ç.dışıı :S başlık dışı konu içi :S
-
396 mb hoca..
gz uzantılı iniyor, winrar kullanarak açabilirsin.Açtıktan sonra içindeki kaynaklar rdf uzantılı..
http://labs.systemone.at/wikipedia3/enwiki/20060326/enwiki-20060326.rdf.gz
-
ha bu arada 396 mb ye kanma :) bunu açtığında baya bi gb lazım olacak sana. Sakın notpadde falan açmayı da deneme..
rdf çok sıkaşbiliyor :) büyük ihtimalle wordde açarsın.Ama boyut çok büyük olduğundan zor açılır...
-
wikipedia sürekli güncellenen bişi olduu için çevrimdışı kulanmak pek akıllıca olmayabilir. ama anladıım kadarıyla şartlar öyle gerektiriyor heralde
-
teleport diye bi alet var google dan ara bul sana tüm sayfaları pc ne kaydeder. pc den sanki netteymiş gibi bakarsın :)
-
FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------
teleport diye bi alet var google dan ara bul sana tüm sayfaları pc ne kaydeder. pc den sanki netteymiş gibi bakarsın :)
-----------------------------tabi wikipedi deki milyonlarca makaleyi indirmek birkaç ayını alacak ama beklemene değer..;)
-
Çevrim dışı işte yanlış yazmışız. Ertan o hazır hali mi? Benim kendim indirmem lazım. Tatmin olmak istiyorum anlıyor musun?
FOXXLY teleport a baktım. Onla yıllar sürecekmiş gibi his var içimde. Başka bir yolu var mı?
-
Peki bu ekşi klonları var ya. onlar nasıl yapmışta klonlamış?