Ceza Alma

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tbtkkkcakmak
    kkkcakmak
    kkkcakmak's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    sa arkadaşlar size bişey paylaşmak istiyorum benim arrkadaşımın yanına biri gelmiş ondan kilit makası istemiş (anahtar kesme makası(hırsızlık)) buda vermiş akşam arkadaşı ninternet cafeyi soymak istemiş polis yakalamış sorguda makası kimden aldın demişler buda ismi vermiş arkadaşım yakalanmış sizce çok yatarmı abi wallahi yastayız:S

Bir daha profilindeki herhangi bir extra bilgi bölümüne, bu yazıdan başka bişi yazarsan seni atarım...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Madcrazy
    Madcrazy's avatar
    Erkek

yardim ve yataklik etmek

Hardcore Gamer - Android Game Developer
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blue_moon
    Blue_moon's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

peki internet kafe soyma eylemini gerçekleştirmiş mi yoksa soymak üzereyken yakalanmış mı çünkü hukuk kurallarına göre ceza nın oluşması için ortada bir cürümün olması gerek şuç unsuru olması gerek hepiniz ağız birliği eder aynı şeyleri söylerseniz polis doğru söylediğinizi zanneder bişey yapamaz ama biriniz başka türlü biriniz başka türlü konuşursa yalan söylediğiniz anlaşılır ve üzerinize gelirler

sonuç olarak fazla bi ceza alacağınızı zannetmiyorum sonuçta bu tip suçlara pek ağır cezalar veren bi ülke değiliz kafanızı yormayın fakat karanlık işlere de kendinizi alet etmeyin yoksa birileri tarafından çok kolay kullanılırsınız ben size kesinlikle akıl vermiyorum yanlış anlamayın 

Mülk Allahındır, Adalet Mülkün Temelidir (Hz.Ömer)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tbtkkkcakmak
    kkkcakmak
    kkkcakmak's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    yolda yakalanmış makas torbanın içndeymiş :S normalde avukat tutsak değişen bişi olurmu???

Bir daha profilindeki herhangi bir extra bilgi bölümüne, bu yazıdan başka bişi yazarsan seni atarım...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek

karatahta ya pm at kendisi hukuk okuyordu yardımcı olacaktır :)

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek

bence arkadaşının hiç bir suçu yok, kilit kesme makası bulundurmak yada taşımak suç değilse tabii ki ama eğer bu aleti taşımak suç ise paylaşmak da suçtur.

Yine de arkadaşın durumla ilgili olarak ; ne amaçla aldığını bilmiyordum , ben bu aleti aslında felanca neden için kullanıyorum demesi gerek 

herşeyin bir şeyi vardır
Toplam Hit: 1411 Toplam Mesaj: 6