Chaos
-
arkadaslar elinde chaos un soundtrack i olanlar upload edersen sevinirim simdiden tesekkeurler
-
chaos bir fizik teoremi değilmi benim bildiğim :S:S
-
Chaos, Warhammer 40K'da bi irk deilmiydi ya :):):)
-
hoca film manyak ya..
evt matematik teoremi zaten filmdede bu kullanılıor.. atan olursa bende çekecem..
-
Fizik teorisi olması lazım ; Butterfly Effect'te kaos teorisi ile alakalıdır..
-
Lemuria bunu yazdı:
-----------------------------
Fizik teorisi olması lazım ; Butterfly Effect'te kaos teorisi ile alakalıdır..
ewet ewet sen haklısın sasırdım bi an.. editliyorum kendimi :D -
bu arada kelebek etkisi sacma sapan bişi... yani bir populerite gibi bişi o olayın ve o adamın cıkısı... ama chaos teoremi onun anlatmak istediğinide editleyip :) ustune bişeler daha ekliyerek gayet mantıklı ve net bir sekilde acıkladı olayın ozunu ... chaos teoremi cok mantıklı geliyo bana...
-
arkaslar chaos teoris diye bisi var chaos diye bir filimde bunun uzerine yapilmis baya saglam bir film sound track i olan atarsa sevinirim
-
IRF bunu yazdı:
bu arada kelebek etkisi sacma sapan bişi... yani bir populerite gibi bişi o olayın ve o adamın cıkısı... ama chaos teoremi onun anlatmak istediğinide editleyip :) ustune bişeler daha ekliyerek gayet mantıklı ve net bir sekilde acıkladı olayın ozunu ... chaos teoremi cok mantıklı geliyo bana...
-----------------------------kaos teaorisinin gerçek olmadığı ispatlandı diye duymuştum
-
benm bildiğim tek chaos Şplinter Cell ChaoS Thereory Süper oyun grafikleri manyq falan tavsiye ederim;)
Toplam Hit: 1055 Toplam Mesaj: 10